0 oy
234 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (21 puan) tarafından
Kizlar bebegim hic doymuyor  sagdigimda sadece 25 cc sut oluyor ne yapabilirim gelmesi icin 
Bebek Ayı 20 günlük

4 Cevaplar

0 oy
(437 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

Bebeğin emdiği süt sadığımz sütlr aynı olmazmış cnm . Bebişin emiş gucu fazla olduğu için o daha fazla emiyordur. Bnde bebeğimn doymadığından yana şüphelerim var ama kilo kontrolunu bkliyorum mamayı aldım bi stresle ama açmadım doktora gözükmeden. 

25 cc geliyorsa devamıda vardır. İki göğsünüde emzir. Bebeğin çok küçük midesi de küçük onun doyuyordur. Gunlk çiş kaka sayısına  dikkat et 5 6 bez varsa doyuyordur. 
Ve bulgur çorbası yap kendine. Sadece bulguru suda pişir. Piştikten sonra tabağına ayran koyup ye. Ayran yerine sütle de karıştırabilirsin. Umarım süt yapar
-Reklam-
0 oy
(24 puan) tarafından
Sürekli sağ canım 3 saatte bir sağdıkça çoğalacak emin ol ve emdir tabiki bol su ve dinlenme fırsat buldukca hiç stres yapma zorda kalirsan mama ver ac kalmasın kuzucuk 
0 oy
(29 puan) tarafından
canm sutun varkı 
(21 puan) tarafından
Bilmiyorum ki cnm az gibi
(29 puan) tarafından
bebgbın mıdesı kucuk zaten
0 oy
(12 puan) tarafından
Oncelikle sutum az mi cok mu dusuncesini kafandan at ikincisi yirmi gubluk bebek midesi kucucuk o sutle zaten doyuyodur endiselenme daha cok kucuk ucuncusu sut varsa mutlaka coklasir sikma canini ilk zamanlarda oyle az gelir emzirdikce cogalir gogsun surekli bebisin agzinda olsun bol bol su ic ve bol bol uyu merak etme doymasa o yerinde duramaz aglar ortalogi yikar doymadigini nerden anliosun ?

İlgili bir soru bulunamadı

...