0 oy
261 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (376 puan) tarafından

 13 günlük bebeğim var sarılık olmuştu fototerapi aldık sarılığı düştü sık sık emzirmeye başladım ama memeden düşmüyor artık uykusuz kalıyor sürekli emmek istiyor çoğu kez meme de uyuyor gerçi ama emmeye devam ediyor çok fazla da pütürlü sarı kaka yapıyor doymadigi için mi sürekli meme istiyor sizce ve memede üç saatte dursa çektiğim an ellerini emmeye başlıyor 

4 Cevaplar

0 oy
(887 puan) tarafından
Eğer doyduğuna eminsen ki doyuyordur sana alışmış emmeye alışmış olabilir o yüzden yapar göğsünü çektiğinde emzik verdin mi elini emmez
-Reklam-
0 oy
Profil image (285 puan) tarafından
Henüz çok minik annesi muhtemelen doymuyor. Memede duruyordur o çenesi çabuk yapılıyordur yeterince ememiyordur.  Kakasi da gayet normal . Merak etme geçecek hepsi. 
0 oy
(2,272 puan) tarafından
Şu an cok küçük oldugu için etrafı tam göremiyor canım, yakında olunca 15 cm mesafeyi yani seni görüyor. Seni göremeyince gittiğini, onu bıraktığını zannediyor. Emmek bebeklerin dogasında var ac olmayıncada bir şeyleri emmek isterler. Bebekler bir şeyleri emince sakinleşirler. güvende hissediyordur. seni yanında hissedip sakinleşip memekte uyuyor bu yüzden. 
0 oy
(46 puan) tarafından
Bende aynı süreçten geçtim sadece fitoterapi almadık saat başı emzirdim sarılığı gitsin diye bu sefer bebek alıştı emmeye doyduktan sonra memede kalmasının tek açıklaması anne sıcaklığı istemesi güven duygusu. Anne karnında 9 ayını geçiren bebeklerden hemen alışmasını bekliyoruz halbuki onlar tutunacak dal arıyorlar. Sarı pütürlü kakanın doymayla ilgisi yok idrarını günde 5 bez yapıyorsa doyuyor demektir. Sarı  pütürlü kaka ise anne sütü alan bebeklerin normal dışkısıdır korkma. Sar sarmala bebeğini sıcaklığına ihtiyacı var.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 633 göst.
20 Ağustos 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde İlknurort (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
...