0 oy
622 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (285 puan) tarafından
Şimdi olumlama da yapıyorum duş  da alıyorum rezene 3 litre su helva uyku ...vs bazen naparsan yapım o sut o gün gelmiyor.  Hep böyle mi olacak. Mama da cook acikmazsa icmiyor 45 günlük  acliktan ağlıyor sanırım bir anne için en acı şey bu..

5 Cevaplar

0 oy
(8 puan) tarafından
Ben kendimden biliyorum stres emzirmede çok önemli hemen sütün kesiliyo. Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah. Mamayi uyurken dene şimdi senin kokunu alamiyosa o yüzden yemek istemez yada çok gazliysa ondan da ağlayabilir 
-Reklam-
0 oy
(650 puan) tarafından
Beni sağım kurtardı diyeblrm gece bebegm uyudugu zaman. 20 dakika sağıyordm bnm makinam çiftli aynı anda 2 gögsmü sagıyorum. 10 dakika dinleniyorum tekrar 10 dakika sağıyorum tekrar 10 dakika dinlenip son 10 dakika sağıyorm bebegm emdkten snra sağdgm için hiç süt çıkmıyordu zzaten amaç süt sağmak değil beyne süt üretmesi için mesaj göndermek. Bir hafta,sagım yaptım her gece böyle şu an çok şükür hem bebegmi emziriyorum hemde dondurucuda süt stokluyorum.
0 oy
(448 puan) tarafından
Evet benim öyle bir hafta depoluyot memelerim süt,  bazen bir kaç gün depolamıyor düzeni öyle istiridye mantarı yemiştim geçenlerde gece göğüslerim taştı 2 saat önce emirmiştim bide bi uyandım çok fena şişmiş sağmak zoru da kalmıştım. Bir deneyin isterseniz normal de o kadar olmuyo geceleri bilr. Bu arada kızım doyuyor çok şükür. Emzirin. Sağlıkla büyütün.
0 oy
(109 puan) tarafından
İlk üç ay önemli sonra vücut bebek emdikçe üretiyor ben de çektim en son çareyi incir de buldum kuru inciri reçel yaptım biraz pekmez birazda reçel katıp buyuk bardaga sıcak su doldurup ılıyınca içiyorum gece içip uyuyunca sabaha taş gibi oluyo göğüslerim dinlenmek çok önemli dere otu helva bol su falanda tükettim gün içinde bol bol emzir zamanla terbiye oluyo göğüsler sitres yapma sakın ol geçecek bu günler 
0 oy
(2,175 puan) tarafından
Merhaba yapılan araştırmalara göre memeler bebeğin ihtiyaç duyacağı süt miktarını 3.aydan itibaren ayarlayabiliyormuş. Bir gün az bir gün çok oluyor maalesef çok fazla şeyden etkileniyoruz o dönemde bebeğin kilo alımı normalse takmayın fazla. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,105 göst.
13 Mayıs 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mucizemm (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
17 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nergisss (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 256 göst.
...