0 oy
449 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (48 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar bebegimin kafasinin arkasi sag tarafi daha  basık  düz..sol  taraf ise daha yuvarlak yumurya gibi ...ben surekli duz sag sol yatirsamda donusumlu o israrla saga dogru yatiyor....dolayisiyla o tarafa dogru duzlesmis kafasi sonradan duzelirmi kndlngnden ya  yapablcgm bsy varmi?
Bebek Ayı 2

5 Cevaplar

0 oy
(427 puan) tarafından
Israrla sola yatır canım. Arkasına yastık koy. 
(48 puan) tarafından
Denedim cnm bu sefer yastigin altina sokuuor basini ya  duz yatmasini saglasam degisen bsy olur mu acaba
(427 puan) tarafından
Düz yatirmak daha zor sanki ama dene canım. Eger yatıyorsa öyle. Bize doktor iki buçuk aylikken sol duzlesmis sağa yatırın dedi ben de çok onemsemedim. Kendiliginden düzelir dedim çünkü yüz üstü yatirmaya alistirmistim kafasını iki yöne ceviriyordu. 5. Ayda fark ettim ki giderek yamukluk artıyor. Şimdi 7 aylık ve duzeltemedim tam olarak. Sağa yatırıyorum sürekli. Şimdi seninkinin kafası daha yumuşak kolay şekil alir. Düzeltmeye çalış canım. Ha bir de gün içinde yüz üstü birak uyanikken boylelikle duzlemeye baslayan taraf kafasini kaldirdikca yuvarlaklasir. Yercekimiyle ilgili o durumda.
(48 puan) tarafından
Sagol cnm yuz ustu yatiriyordum arada kisa sure ama...birax daha uzun sure yatiririm
(427 puan) tarafından
Yüz üstü dururken konuş cingirak salla. Boylelikle beyni de gelişir çünkü etrafı daha net gözlemler canım. Kafasını kaldirdikca da kafasi yuvarlaklasir. Ne kadar çok bekletebilirsen o kadar çok faydası olur. Gazını da kolay çıkarır.
-Reklam-
0 oy
(1,079 puan) tarafından
Sağ sol sırt üstü yatır dönüşümlü bende oğlumu sırt üstü buluyordum yattıktan sonra devam ettim hep anne yanı yatağında yatıyor hala daha biraz daraltıp arkasına yastık koyuyorum sağ ve ya sol tarafında o şekilde kalıyor çok dikkat etmeme rağmen bir kere aynı yöne yatsa hemen fark oluyor  şekli değişiyor 
0 oy
(579 puan) tarafından
Kafa sekillendirici yastik almistim ben bizde de ayni sorun vardi bi sure kullandi sonra donmeye basladikca kullanamadik yastigida..simdi 10 aylik olcaz baya duzeldi ama mukemmel sekilde diyemem hafif basiklik var hala :)
0 oy
(190 puan) tarafından
Benim bununla ilgli bi postum var okuyabilirseniz iyi olur
0 oy
(1,274 puan) tarafından
e bebekten kafa yastigi aldim duzeliyor 2.5 aylık 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 172 göst.
0 oy
8 cevap 490 göst.
26 Şubat 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 400 göst.
23 Eylül 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Dilekyasarrr (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 418 göst.
21 Mart 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kuzey’s mom (27 puan) tarafından soruldu
...