0 oy
468 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (117 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bebeğim çok huzursuz salyalari arttı ellerini sürekli emiyor kulağını çekip duruyor.Doktor dişleri kaşınıyor dedi.Kulagi mi ağrıyor diye götürmüştüm.henuz 3 ay 1 haftalık.Bu dönemde çok erken değil mi ya.Ne zaman dişini çıkarır pekibir de sürekli emmek istiyor,o yüzden de süt birikmiyor goguslerimde ne yapabilirim..

5 Cevaplar

0 oy
(2,175 puan) tarafından
Merhaba bizimki de 3.ayda başladı 5.ayda ilk diş geldi. Kehribar kolye tavsiye etmişti arkadaşım aldık salyasını tamamen kesti kısmen de huysuzluk azaldı. 
(117 puan) tarafından
Ahh bende alsam mı diyorum.Kimiside hiç fayda etmedi demişti.O yüzden kararsız kalmistim
(117 puan) tarafından
Canım o ilk dişten sonra rahatladiniz mi biraz bari
(2,175 puan) tarafından
Sahte olanları çok varmış sertifikalı alın mutlaka alıcaksanız. Evet çok rahatlattı gece sabaha kadar uyumuyor ağlıyordu sürekli. Elimde bezle durmadan ağzını siliyordum elbisesi ıslanıyordu salya dan. Birde elini kolunu çok ısırıyordu. Şimdi de huzursuzluk oluyor dişleri kaşınıyor iştahsızlık yapıyor diş çıkarken ama eskisi gibi değil.
(385 puan) tarafından
Kehribar kolyesini bende almak istiyorum ama boynuna falan takmak istemiyorum rahatsız eder diye
(771 puan) tarafından
Nerden aldın canım insan güvenemiyor gerçekse eğer bende alayım
(472 puan) tarafından
Nereden aldın canım ya kehribar kolye
(2,175 puan) tarafından
Ben ayağa takılan bilekliği ve kolyesini aldım bileklik gaz için kolye diş için. Vücuda yavaş yavaş doğal ağrı kesici salıyormuş. Daha birçok faydası varmış. Sofi Maya diye bir yerden internetten sipariş verdim. Neye iyi geldiğiyle ilgili bilgiler de var sitede temizlik ve bakımı da var okuyabilirsiniz.
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından

Normal canim.benim kizimda salyalar 2aydan akmaya baslamisdi.simdi7aylik hala ortada dis yok:ermm: dis kasima cubuklari var onlardan al ver ,ben taze sogan da veriyorum.hem dis kasiyor hem de ceyneme refleksi gelisiyor.

(117 puan) tarafından
Canım henüz elinde tuttuğunu ağzına pek goturemiyorum,bilmiyor onu.Yoksa  dış kaşıyıcı almıştım.
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Dis cikma degil cnm dis yerleri olusuyor ondan dolayı oluyor hemen gelmez yani bizim 2 inci ayda salya basladi 3 uncu ayda damaklari bile sisiyodu doktor dis gelmiyor disin yerleri hazırlanıyor oluşuyor ondan dolayı demisti dis kasiyiciyi sen tut isirmaya calissin bi sure sonra salyalar fln azaliyo sonra yine artiyo fln biz 6 ayligiz hala gelen yok su son 1 hafta agzini parcalicak gibi 
0 oy
(778 puan) tarafından
Bizdede aynı durum damaklar dişlere hazırlık yapıyor. Kehribar kolye ise yarıyorsa alırım bende hemen yaa
0 oy
(730 puan) tarafından
Benim 2.ayda başladı salya ve elleri emmek arada bit bırakıyor sonra tekrar başlıyor şu an 6 aylığı henüz diş belirtisi yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 402 göst.
0 oy
2 cevap 371 göst.
+1 oy
4 cevap 210 göst.
0 oy
1 cevap 109 göst.
30 Ocak 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kumsal'ın annesiii (240 puan) tarafından soruldu
...