0 oy
417 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (198 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kucağımdan başka yerde uyumuyo diyebilirim uyusada sıçrıyo uyanıyo bağrıyo hemen. Sizce emzikle beşiğine koysam nasıl olur öyle uyumasında sorun olur mu ?

Bebek Ayı 24gün

4 Cevaplar

0 oy
(127 puan) tarafından
Ben mecburen ilk haftalardan beri oyle yatiriyorum birde kendini uayndirmas8n diye yarim kundak yapiyorum oyle uyutuyup besigine birakiyorum.Yarim kundak sadece ellerini sariyorum hafif sikica.Doktorum emzik konusunda eger ayina uygun 0-6 ay icin ve yarim damakli emzikse problem olmaz demistir.yarim damak emzik ,emzigin ucunun yarim daire,seklinde olmasi tam yuvarlak olmamasi demek.HIc dert etme oyle uyumaya alisabilir,82 gunluguz hala emzikle uyuyoruz ama derin uykuya dalinca agzindan alabilirsem aliyorum yavasca.
Profil image (198 puan) tarafından
Şu yarım kundağı nasıl yapıcam bi türlü anlamıyorum sadece kollarını mı sarıyım tülbentle yapsam olur mu ? Emzik fotoğrafıda atsam anlar mısın doğru olup olmadığını ?
(127 puan) tarafından
Evet canim kare bir ortu al sadece kollarini sar ayaklari acik kalsin,foto atabilirsin tabiki
Profil image (198 puan) tarafından
Yükledim fotoğraf
Profil image (606 puan) tarafından
Canim bu emzik degil
Ek gidaya gecince icine meyve sebze puresi koyuyorsun
Baska emzik yoksa bu sefeelik kullan ama bi emzik edin canim derin uykuya gecince kendi atiyor zaten bi sure sonra
Profil image (198 puan) tarafından
Önerebiliceğin varmı ?
Profil image (606 puan) tarafından
Ben bim den almistim canim
Guzel de kullaniyor
(127 puan) tarafından
Canim ben nuk markasinin emzigini almistim e bebekten  0-6 ay arasi eczanelerde bulabilirsin ,bu kullandigin emziklgi degistir ama yarim damak al mutlaka.Senin icin baslik acayim mi foto yuklemek adina yarim damak emzik fotosu
-Reklam-
0 oy
Profil image (366 puan) tarafından

Kızım 18 ay emzıkle uyudu oğlum  5.5 aylık oda emzıkle uyuyor emziği alıp ağzına koymayı öğrendi avent gece emziği aldım kendi bulup ağzına alıyor:D

Profil image (198 puan) tarafından
Maşallahh eşimde korkuyo olmaz diyo yatırtmıyo emzikle
(127 puan) tarafından
emzik ani bebek olumlerini engelleyen birsey ustune ustluk,esiniz neden yatirmiyor merak ettim
Profil image (198 puan) tarafından
Söyledim yaptık günler sonra uyuyabiliyorum maşallah çok sağolun vallahi kundak ve emzik çok işe yaradı
(127 puan) tarafından
bazen uykuya dalma problemi yasayabilirsiniz hani cok uykusu olur ama bir turlu derin uykuya gecemez bebis o zamanlarda da youtube dan sac kurutma makinasi sesini acin biraz yuksek ses olsun 10 dk icinde daliveriyor uykuya,uykuya dalinca iyice kapatirsiniz.Emmek,memede olmak,elleri sarilmak ve sac kurutma makinasi sesi bunlarin hepsi bebege anne karnini o guvenli ortamini hatirlattigi icin bebis kendini guvende hisseder ve uykuya dalar en kisa zamanda.Esinize de soyleyin emzik konusunu oneren doktorum uzman ya da op. doktor degildi prof. doktordu,o bile onerdiyse iciniz rahat olsun.
0 oy
(27 puan) tarafından
Öncelikle hayırlı olsun ☺️Valla canım bende emzikle yatırdım hep Kızımı o dalınca atıyordu emziği ama ben hep yan yatırdım hiç sırtüstü yatırmadım 2 aylık olana kadar şuan 4 aylık olduk 2 saatte bir çeviriyorum kafası ***** olmasın biyeri ağrımasın diye. Arkasına destek bişey koy bunun için üretilen yastık gibi bişeyler de var ben onlardan almıştım hem yüzüstü de düşemiyo karından destekli ebebekte satılıyor. Çok rahat oluyordu kusaraa Allah korusun yandan akıyordu. Bi bak istersen ebebeğe. 
0 oy
(127 puan) tarafından

Aa burdan foto ekleyebiliyormusum.Bak canim yarim damak by sekilde oluyor 

image

Profil image (198 puan) tarafından
çok sağol canım bugün aldırım eşime

İlgili sorular

...