0 oy
309 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (677 puan) tarafından
Kızım çok enerjik. Yerinde durmuyor. 40 dk önce kalktı çok uykusu var elleriyle gözlerini ovuşturuyor ama uyuyamıyor enerjisini atamadığı için. Şimdi oyun oynuyoruz. Gündüz uykusu çok az. Gece uyuyan bir bebekti ama artık o da kayboluyor. Gündüz zaten uyuyamıyorum gece desen böyle başkasının yanında da 1 saat durur yoksa ağlar. Çok yoruldum artık.Eskiden bu kadar değildi. Emeklemediği için mi böyle acaba yorulmuyor.Gün içinde bolca oyun oynayıp yoruyorum ama artık çok yoruldum. Daha yorucu aktivite ya da oyun arıyorum artık. Siz 7 buçuk aylık bebeklerinize neler yapıyorsunuz? Uykusunu engelleyecek başka bir derdi yok neşeli de aslında ama uykusu gelince huysuzlanıyor uyutsam 10 dk sonra yine ayakta.
Bebek Ayı 7 buçuk aylık

2 Cevaplar

0 oy
(1,020 puan) tarafından
sanmıyorum canım. kızım 8 aylık oldu yeni ve bir aydır da hep bi emekleme çabası vardı emekledi de gayet düzgün gidiyor artık. evin içinde emekliyoruz i yerlere tutunup kalkiyor bütün gün oyunlar saklanmacalar falan banamısın demiyor. 
-Reklam-
0 oy
(5,307 puan) tarafından
canim onlarin enerjoleri bitmiyor masallah ya :( emeklemedigi icin mi demissin ama benimki 10 aylik, emekliyor, siraliyor, oturup kalkiyor, yurumek uzere hem de asiri hareketli bir cocuk, duz duvara tirmaniyor ama enerji bitmiyor. Babasi virus var diye isi birakti 2 aydir anneannesindeyiz, 4 kisi ayri ayri oynuyor, hepimizin pili bitiyor bu cocuk yorulmuyor! 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 552 göst.
31 Ekim 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sevgiiiiiii (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.
0 oy
0 cevap 94 göst.
...