0 oy
624 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (211 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 3 aylık 5.300 doğduğunda da 3.300 doğdu ilk ay 1.300 gram aldı sonra düştü doktor normal desede benim içim rahat etmiyor bir türlü anne sütü alıyor ilk ay bi on gün kadar mama aldı ek olarak acaba benim sütüm yaramıyor mu kendimi çok suçlu çaresiz hissediyorum 
Bebek Ayı 3

1 cevap

0 oy
(777 puan) tarafından
Doktor normal dedikten sonra sen nasıl olmasını istiyorsun ki acaba? Ilk ay gibi almaz bebekler kiloyu. Persentil tablosundan takip edebilirsin az mı çok mu normal mi diye.
(211 puan) tarafından
Ne bilim en az 500 gram diyorlar hesaplarınca bebeğim 500 gram almamış oluyor baktım alt sınırda değil
(777 puan) tarafından
Doktor normal diyorsa vardır bir bildiği. Allah sağlık versim sen kafana takacak şey arıyorsun canım. Sakin ol öyle yada böyle büyüyecek. Kaldıki sen suçlu ve çaresiz olasın hiç sütün olmayabilirdi. Şelale gibi sütün olup bebeğin emmeyedebilirdi. Bu kaygılar sütünü etkiliyordur sakin ol. Sütüne güven kendine güven bebeğine güven. Sağlıkla büyüsün.
(211 puan) tarafından
Teşekkür ederim biraz da olsa içimi rahatlattınız gören herkes sen bakamıyor musun gibi cümleler kurunca takmamaya çalışsam da kafama takıyorum galiba
(777 puan) tarafından
Ah ya en tehikeli grup işte onlar. Çok bilmişler... Şunu aklına yaz ve emin ol o bebeğe senden iyi kimse bakamaz babası da dahil buna. O senin ve dilediğin gibi bakarsın.
(211 puan) tarafından
Öyle ama işte zayıf olunca malesef herkes de yorum yapınca ister istemez etkilendim galiba teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 222 göst.
0 oy
3 cevap 499 göst.
0 oy
1 cevap 213 göst.
...