0 oy
652 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (28 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba anneler sezaryan sonrası göbek nasıl gider ? Korse dışında önerebileceginiz bişey varmı göbegimi neyle ve nasıl sarabilirim ? 
Bebek Ayı 18 günlük

7 Cevaplar

0 oy
(18 puan) tarafından
Bebeginiz daha cok küçük olduğu için suan sadece spor  ama sonrasında her gececgece bir kasekase yogurdun içine tbir cay  kaşığı zencefil zerdecal tarcin karistirip yiyin . Yağları cok guzel yakıyor ve tabi yaninda yine spor da yapmalisiniz. Benimde bebegim iki ayliky olacak bir haftaya. Dört ay sonra baslamayi düşünüyorum bu küre. 
(18 puan) tarafından
Daha önce denedinizmi aramı verdiniz
(18 puan) tarafından
Evet cok faydasını gördüm. Benim ikinci dogumum. İlk doğumundan sonra yapmıştım
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Bebeğiniz daha cok küçük olduğu için suan sadece spor ama sonrasında her gece bir kase yogurdun içine bir cay  kaşığı zencefil zerdecal tarcin karistirip yiyin . Yağları cok guzel yakıyor ve tabi yaninda yine spor da yapmalisiniz. Benimde bebegim iki aylik olacak bir haftaya. Dört ay sonra baslamayi düşünüyorum bu küre. 
0 oy
(18 puan) tarafından
Bebeğiniz daha cok küçük olduğu için suan sadece spor ama sonrasında her gece bir kase yoğurdun içine bir cay  kaşığı zencefil zerdeçal tarçın karıştırıp yiyin . Yağları cok güzel yakıyor ve tabi yaninda yine spor da yapmalisiniz. Benimde bebegim iki aylik olacak bir haftaya. Dört ay sonra baslamayi düşünüyorum bu küre. 
0 oy
(18 puan) tarafından
Bebeğiniz daha cok küçük olduğu için suan sadece spor ama sonrasında her gece bir kase yoğurdun içine bir cay  kaşığı zencefil zerdeçal tarçın karıştırıp yiyin . Yağları cok güzel yakıyor ve tabi yanında yine spor da yapmalısınız. Benimde bebeğim iki aylik olacak bir haftaya. Dört ay sonra baslamayi düşünüyorum bu küre. 
0 oy
(18 puan) tarafından
Bebeğiniz daha cok küçük olduğu için suan sadece spor ama sonrasında her gece bir kase yoğurdun içine bir cay  kaşığı zencefil zerdeçal tarçın karıştırıp yiyin . Yağları cok güzel yakıyor ve tabi yanında yine spor da yapmalısınız. Benimde bebeğim iki aylik olacak bir haftaya. Dört ay sonra başlamayı düşünüyorum bu küre. 
0 oy
(18 puan) tarafından
Bebeğiniz daha cok küçük olduğu için şuan sadece spor ama sonrasında her gece bir kase yoğurdun içine bir çay  kaşığı zencefil zerdeçal tarçın karıştırıp yiyin . Yağları cok güzel yakıyor ve tabi yanında yine spor da yapmalısınız. Benimde bebeğim iki aylik olacak bir haftaya. Dört ay sonra başlamayı düşünüyorum bu küre. 
0 oy
(18 puan) tarafından
Bebeğiniz daha cok küçük olduğu için şuan sadece spor ama sonrasında her gece bir kase yoğurdun içine bir çay  kaşığı zencefil zerdeçal tarçın karıştırıp yiyin . Yağları cok güzel yakıyor ve tabi yanında yine spor da yapmalısınız. Benimde bebeğim iki aylik olacak bir haftaya. Dört ay sonra başlamayı düşünüyorum bu küre. .

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,321 göst.
9 Ağustos 2020 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Deniz20 (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.
+1 oy
4 cevap 430 göst.
27 Mayıs 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Sebnem123 (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 783 göst.
27 Nisan 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Dfncvn (85 puan) tarafından soruldu
...