0 oy
1,348 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (578 puan) tarafından
Anlık silkelenme, ürperme hareketi yapıyor. Annem çiş yapınca yapar dedi. Bazen bakıyorum çiş yapmış oluyor, bazen olmuyor. İnternette epilepsi falan yazıyor. 3 aylık, kız bebek. Canım sıkıldı bu duruma. Şu anda doktora bunun için götürmek mantıklı mı bilemedim. 

4 Cevaplar

0 oy
(9 puan) tarafından
Aynı durum bendede var ben nöroloji doktoruna götürdüm hareketleri anlattım videoda çekmiştim doktor normal dedi. Her ihtimale karşı eeg cektirecektik ama olmadı. Bebeğin uyuması lazımmış uyumadı ilaç verdik ona rağmen yine uyumadı. Başka bir güne kaldı. Şuan takip ediyorum eğer ki hala devam ederse 2 aylık olunca görücem tekrardan.
-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından

O donmde bebekler yapio benim bebiste yapiodu ikinci oglum tecrubeliyim bliorum yapar urperir en ufk sesten silkelenirdi.esim ama acayip pinpirik oda bkmis netten epilepsu die bnada demisti gtrelim die:))))Ahh ahh anlatamadim snra geccek etcek die olur her donmde her ayda farkli harektler yapar bebeklr die die dilimde tuy bitmisti.10ayligiz sukur gecti tabikide endiselneme hicc gerek yok ben diyim.sana kuzum.Ah nete bakrsak neler yzio.zaten.:)

(1,020 puan) tarafından
benim bebeğim de arada yapıyor kakasını yaparken yapıyor genelde normal yani dimi bu hareket sence canım?
(52 puan) tarafından
Normal canım benim
(1,020 puan) tarafından
sağol kuzum hep sorucam doktora diyorum unutuyorum şimdi görünce aklıma geldi
0 oy
(619 puan) tarafından
Anlik olarak kendini sıkıyor mu canim ? Arkadasimin iki aylikken fark edildi bebeginde epilepsi cok garip kendini sıkıyor kitleniyordu kendini sarsiyordu ilk aaa oyun yapiyor demisler videolarinda gordum oyun gibi degildi cok erken teshisle hemen atlatti. İnsallah değildir canim.
(578 puan) tarafından
Yok sıkmıyor sadece şeytan dürttü derler bizde yada Azrail yokladı, onun gibi saniyelik ürperiyor
0 oy
(995 puan) tarafından
Internette çok bilgi kirliliği bebeklerin en kuvvetli refleksleri irkilmedir yüksek ses duyduklarinda buseyden urperdiklerinde irkilirler korkmuş gibi bu normal tabi daha farklı biseyse bilemiyorum ama video atilabiliryorsa buraya atın çoğu kişi normal benim bebegimde yapıyor diycektir çünkü kendilerini savunmasız hissediyorlar kendi ellerini bile tanımayıp ona bile sıçrıyorlar refleks bu 
(578 puan) tarafından
Sıçrama değil, o normal bir refleks. Bu farklı. Ürperme. Vücudun anlık titremesi. Hani böyle baştan ayağa üşüme gibi bir şey gelir. Tövbe estağfurullah, şeytan dürttü deriz. Öyle bir ürperme, silkelenme
(995 puan) tarafından
Onu bilemiyorum canım doktorunun numarası varsa bi mesaj at normal mi diye önemli bisey değildir InsaAllah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 786 göst.
19 Mayıs 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hande26 (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
0 cevap 322 göst.
17 Ocak 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Tugbagöl (3 puan) tarafından soruldu
...