0 oy
372 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (199 puan) tarafından
2bucuk aylik bebegimi bu zamana kadar geceleyin memede uyutuyordum sutum az oldugu icin zar zor uyutabiliyorum artik. Gunduzleri sallayarak en fazla yarim saat uyuyor uzmanlar sallayarak uykuya gecmez diyor cok dogru.dogru duzgun uyutamiyorum uyumadikca da hic uyumuyor uykudan bayilsa da. Napmaliyim bebek nasil uyutulur, nasil uyutuyorsunuz yardimci olur musunuz?

3 Cevaplar

0 oy
(2,272 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Karnını doyuruyorum altını değiştiriyorum kundak yapıyorum emzik veriyorum yan çeviriyorum hafif sallıyorum pış pış.. Uyuyor bazen huzursuzluk yapıyor tabiki. O zaman kucağımda hafif sallıyıp yatırıp kundaklıyorum aynı şekilde uyutuyorum 4 aylık  
-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından

Merhaba öncelikle. Benim kızımında ilk ayları.cok  sorunluydu uyku konusunda sebebi ise sütümün yetmediği idi. Mama başladım kizim uyumaya başladı ve düzene girdi hayatı. Ve gündüz uykularını yüz üstü yatırdım  hep. 2 kere ogle uykusu uyuyordu ilki 3 saat 2. Ise  1 buçuk saat sürüyor idi . Ve uyudukça daha da mutlu olduğunu güldüm. Bende sallayarak uyumaya çalıştım ilk başlarda ama.cok istemedi. Daha sonra yanıma aldım pış pış yaparak ve ona dokunarak gözlerimi kapatarak uyuttum arada bir gözünü açıp bana bakıyor mesela bakiyorki gözüm kapalı o da kapatıyor. Bu şekilde benim uyutma yöntemimde. Belki deneyip fayda görürsün:)

(199 puan) tarafından
Ay canimyaa yerim onu kac ayliktan beri boyle uyuyor?
(33 puan) tarafından
2 aylıktan sonra kendi kendine bu şekilde uyumak istedi aslında. Ilk.once salladım baktım uyumuyor memeye aldım olmadı yanında yatırayım dedim bir baktım uyumaya başladı.  şuan 5 aylık hala o şekilde uyuyor.
0 oy
(89 puan) tarafından
Ya 4 aylığız hala düzen oturtamadım kesinlikle meme dışında uyumuyor. Benimde sütüm az mama veriyorum öğlenleri ve akşam 3 4 kere falan karnını doyurduğum halde mememde uyuyor sallasam da ağlıyor. Süt olmadığında karnı tok olsa dahi uyumuyor ne yazık ki. Ama uyanıklık süreleri var canım mesela sabah uyanınca 1.15 dakika sonra uyuması gerekiyormuş instagramda bazı sayfalar var onlara dikkat edince düzeliyor bazen ama günü gününü tutmuyor işte bugün iyiyse yarın değişiveriyor 
(199 puan) tarafından
Masallah kac aydan beri boyle?
(89 puan) tarafından
Valla ay değil dediğim gibi günü gününü tutmuyor bazen giç uyumuyor falan bazen güzel uyuyor bir düzenimiz yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 257 göst.
7 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aynur633 (812 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 737 göst.
0 oy
1 cevap 477 göst.
25 Nisan 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Arzuyardimci (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
14 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Göktuğveannesi (413 puan) tarafından soruldu
...