0 oy
2,854 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (1,336 puan) tarafından

Kızlar tam uyku eğitimi demeyelim de kendi uyusun istiyorum yani emzikle uyuyo ama çok uğraşıyo uyumak için illa bi desteğe ihtiyacı var pıs pıs pat pat denemeye başladım ama tam içi geçer gibi olduğu zaman ağlamaya başlıyo o zaman da mı kaldırıp pıs pıs yapicam bilemedim? Yanımda yatmaz imkanı yok done done sıkılır oyun oynamak ister memede zaten uyumaz gazı çıkartırken uyanır beşikte sallanmak istemiyo ayakları ha bire havada ayağımda sallayayim diyorum onu da sevmiyo her gün farklı uyuma sekillerimiz var kısacası o. Desteğe ihtiyacım var bi el atın :angel:

Bebek Ayı 5 aylık

4 Cevaplar

0 oy
(40 puan) tarafından
İlk önce uyku saatlerini düzenleyin şşş pat devam edin sakın sallamayın da memede uyumayın ki istemiyormuş zaten. Hergün yaklaşık aynı saatlerde gündüz uykusu ve gece uykusuna geçsin sonra yavaş yavaş desteği azaltın. İnstagram uyku danışmanlarının sayfalarında (irlandalı anne özellikle) anlatıyorlar yöntemleri göz atın. 
Profil image (1,336 puan) tarafından
Uyku saatlerimiz düzenli sayılır memede uyumuyo evet sallamıyorum emzik istiyo sadece uyuyacağı zaman. Teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(487 puan) tarafından
Valla canim ayni bendede var senin durumun yoruluyorum pişpiş eee eee demekten şükür emzirken uyuyo arada beşiğe koyuyorum  bazende hemen uyaniyor emzikle bile o arada uyumuyor tekrar kucagima alip pişpiş pat pat.. sonra uyuyo şükür ama baya zaman alio o arada uyku saatini uyutmakla harciyorum yarim saate geri uyanio :) 
Profil image (1,336 puan) tarafından
Valla napcamı şaşırdım ya kendi kendine uyumayı bilmediği için huysuzlugu üstünde yatirinca ağlıyo deli gibi uykusu olmasına rağmen dalamiyo bi türlü
0 oy
(24 puan) tarafından
Merhaba bende bi kaç gündür uyku eğitimine başladm sizin kokunuz olan birşey verin ona sarılsın kokusunu alsın bi şekilde ben öyle yapıyorum anında sakinleşiyo. Şimdilik bluzumu veriyorum ama bi oyuncağını 2 3 gün koynuma koyup uyuycam ki kokum oyuncağa geçsin sonra onu uyku arkadaşı olarak alıştıracağım. Bebekleri en çok sakinleştiren şey anne kokusu o yüzden kokunuzun olduğu bir şey vermeyi deneyin
Profil image (1,336 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(127 puan) tarafından
Benimkide 5ay canim ayakta hic sallama oyle alisiyor besine koy direnicek bir kacgun ama illaki alisiyor tabi  ozamanda yine pis pis yada ninni soyleyin cok uykusu geldimi yada saati gectimide direniyorlar
Profil image (1,336 puan) tarafından
Uyku vakti gelmeden yarım saat önce geçeriz odaya zaten ninni hep açık telefonda bilmiyorum bakalım nasıl olacak teşekkürler yorumun için :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 325 göst.
0 oy
1 cevap 281 göst.
0 oy
8 cevap 498 göst.
0 oy
3 cevap 540 göst.
...