0 oy
239 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (8 puan) tarafından
Benim bebeyim 3 Aylik. Anne sutu  yalniz  veriyorum.  Su falan vermem.. kakasi sari sivi halinde. Bir gunde kac kez gidiyo. Ne zaman emmek isterse emziriyorum..qazini altdan cikartda biliyo.. kaka yapdigi zamanda aglamaz.  Gucenir sadece.  Kakasinin sivi olmasi benim  yediklerimden ola bilirmi. ? Birde anne sutu yiyen bebeklerin kakasi kokarmi benim bebeyimin kakasi kokuyor.  Sivi sekilde.
Bebek Ayı 3 aylik

1 cevap

0 oy
(28 puan) tarafından
Sarı olması gayet normal. Sivi olmasında öyle. Kakasini yapar yapmaz degisiriyorsaniz sıvı gelir gözünüze çok. Ama mesela gece yaparda fark etmezsem ben kaka durup bez içine çekince o kadar sıvı olmadığını görüyorsunuz. Ya da bende öyle. Gün de 4 5 kere en az kaka yapıyoruz.  1 aylık felanken daha fazlaydı ama çok yapmıyordu bende bekletmeyip hemen degistiriyordum. Şuan 2 aylık en az 4 5 kere yapıyor. Benimde bebeğimin kakası bazen kokuyor bazen kokmuyor. Bunun nedeni belki bizim yediğimizden belki de biraz üşütmeden kaynaklanıyor bunu bende tam olarak bilmiyorum 
(8 puan) tarafından
Evet aksamda  kalinca belli olmuyo. Ben kaka yapan zaman desiyorum bezini incitmesin diye. Belki o yuzden sulu gelmisdir  ola bilir.  Bizde oyle bir kac kez yapiyor.  Kokusu ne bilim o kadar kotu diyil kaka iste. Anne sutu yiyen bebeklerin kakasi dediler kokusuz olur diye merak etdimm bende.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 265 göst.
30 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Minamiracrb (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 351 göst.
0 oy
3 cevap 155 göst.
0 oy
5 cevap 220 göst.
7 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Glbrnu (216 puan) tarafından soruldu
...