0 oy
142 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (76 puan) tarafından

iyi aksamlar 3 gun cay kasigi,tatli kasigi bugunde yemek kasigiyla yogurt verdim cok şükür alerji olmadı yarin ne kadar vermeliyim yogurdu yumurta sarisini nasil vermeliyim hic bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim cevaplar icin teşekkürler<3

2 Cevaplar

0 oy
(1,113 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Yumurta daha sonraları vereceksin. Yoğurttan sonra sebzelere geç canım sonra meyveler sonra da yumurta peynir pekmez vs
-Reklam-
0 oy
(2,175 puan) tarafından
Allerjisi olmazsa öğüne dönüştürebilirsin canım bir öğünde miktarı bir çay bardağı yada küçük kase kadar olmalı çünkü mide kapasitesi o kadar daha fazla verme. Yumurta sarısını 7.ayda versen daha iyi olur çünkü kahvaltı tadımları 7.ayda öneriliyor. Önce sebze ve meyveleri tattır. Patates, kabak, havuç, elma, armut, muz en az alerjik olanlar önce bunları tattır. Avakado, kayısı, şeftali de verebilirsin. Köy tarhanası bulabilirsen mutlaka al çok faydalı. Zamanla sebzelerin içine 1 tutam pirinç, bulgur, mercimek veya şehriye ekleyebilirsin. Et suyu, kemik suyu ve zeytinyağı koyarak zenginleştirebilirsin. Allerjisi olmazsa onları da öğüne dönüştürebilirsin. Kolay gelsin. 
(76 puan) tarafından
cok tesekkur ederim peki patates kabagi püre yapip mi vericem yani rendeleyip mi vermeliyim
(2,175 puan) tarafından
Piştikten sonra çatalla ezerek verebilirsin nasıl alışırsa öyle gider. İlk başlarda püre halinde sonra biraz pütürlü vermek daha iyi olur. Yavaş yavaş katıya geçiş yapmak daha doğru. 8-9.ayda parmak şeklinde doğrayıp haşlayıp eline verirsen kendisi de yiyebilir.
(76 puan) tarafından
çokkk teşekkür ederim cok faydali oldu yorumlariniz Allah razi olun

İlgili bir soru bulunamadı

...