0 oy
324 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (90 puan) tarafından
Merhaba

Benim 100 günlük. Gece uykuları düzenli , mamasını içip uyuyor. Gündüzleri de uyandıktan en fazla bir buçuk saat sonra uyutmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar iyi gidiyordu ama 3-4 gündür akşamüstü uykusunu reddediyor çok direniyor . Gündüz uykuları da çok kısaşdı.Ben de mecburen erken yatırmak zorunda kalıyorum. İki gündür akşam 6'da uyumuş oluyor.benzer bir sorun yaşayan var mı akşamüstü bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Uyku gerilemesi olabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim.
Bebek Ayı 3

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Artık eskisi gibi çok uyumasını, bekleme, cnm çünkü büyüyo 
(90 puan) tarafından
Olabilir aslında hep bu kitaplar aklını karıştırıyor insanın uyku penceresi kaçmasın diye strese sokuyorum kendimi
tarafından
Kendini bu kadar kasma vnm nenekler kendi düzenini olusturuyor zaten sen uykusu gelince uyut yeter :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bebeğim 83 günlük keşke sadece akşamüstü uykusu olmasa. Gündüz hiç uyumuyor. Akşam da ne yaparsam yapayım gece 12 en erkeni. 
0 oy
(347 puan) tarafından
Bebeğim 4 aylık şuan 4 aya girmeden herşey çok güzeldi geceleri mutlaka uyurdu kendi kalkardı bazen iki kere bazen 3 kere 7 de uyurdu sabah 6 da kalkardı takı 4.cu aya kadar nokduysa 4.cu ayda oldu gece uykularımız bozuldu gece gözünü açmayan çocuk bir bakıyorsun çipil çipil bana bakıyor üstüne gazsa eklenince iyice uykuya geçemiyor gündüzleri belli saatlerde mama verip  1.5 saat oyalayip öyle uyutiyorum oda yarim saat ama olsun:) şuan ayakta mesala bazen 6 da uyur sıkıntısı yoksa bazen de böyle oluyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
0 oy
0 cevap 172 göst.
0 oy
6 cevap 720 göst.
0 oy
8 cevap 406 göst.
...