0 oy
296 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (440 puan) tarafından
Bebegim suan 11 aylik olacak ve kendi kendine yemek yiyebiliyor elinde tutacagi seyler yapınca..onceden corbayi cok severdi ama kendi yemeye başlaynca bnden hicbirsey istemiyor hep kendi yemek istiyor..haliyle corba vs.veremiyorum reddediyor..bu durum geçici mi acaba..böyle olan anneler var mi..kendi yemeyi ogrensin dedik ama abarttı bu:)

5 Cevaplar

+1 oy
(2,272 puan) tarafından
Bizimki de öyle canım 8 aylık olduk kendi yiyor önüne koyuyorum. Bol bol su içiyor sıkıntı etmiyorum. Ben verince sinirleniyor. Biz yemek yerken sofraya da oturuyor o arada bir kaç kaşık yediriyorum sonra istemiyor. 

Öyle öyle ögrenecek ler diye düşünüyorum.

Çok şükür her halimize saglıklı olsunda. 
(2,272 puan) tarafından
Bir haftadır böyle yapıyoruz.
(440 puan) tarafından
Kendi kendine pankek kofte salata bs.yiyor masaallah ama sivi da almasi lazm kabiz olacak diye korkuyorum..dun aksam kofte tarzi bir sey bilerek yapmadim corba verdm belki baska sey yok icer diye asla icmedi ağlayıp durdu..
-Reklam-
0 oy
(2,175 puan) tarafından
Canım sıvı şeyler verirken onun eline de tabak, kaşık, oyuncak gibi şeyler ver. Zaten yüzde yüz blw gidemiyorsun zaman zaman oluyor böyle şeyler yapıyorlar. Sıvı şeyler yedireceğim zaman eline oylanacağı bişey vermezsem tabağın içine elini kolunu sokuyor benimki de. Bazen de oyuncakları tabağın içine sokmaya çalışıyor. İllaki çılgınca bişey yapacak yani. Zamanla alışır öğrenirler nasılsa. :) 
(440 puan) tarafından
Önceden ole veriyordum zatn oyuncak fln veriyordum oyalaniyordu..buara bi degisik bakalim hayirlisi:) cevabin icin de cok tesekkur ederim ayrica..tekrardan bir deneyeyim bakayim:)
(2,175 puan) tarafından
Diş çıkarıyorsa kendisi dişlerini kaşımak istiyor olabilir. Benim oğlum diş döneminde sadece katı yiyor ve anne sütü alıyordu. Bazen katı da yemiyor sadece meme emiyordu.
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Biz de biraz o durumdayiz ama ben o isi cozdum. Yemegi iki kasikla yiyor. Biri onda biri bende. Bir kasikla o batirip yiyor corbayi yogurdu, bir kasikla da ben agzina tikiyorum. Henuz tam anlamiyla kasiga hakim olamadigindan (1 yasinda) onun yediklerinin cogu ustune basina akiyor, kati gidadan oldukca fazla ortalik batiyor ama sen de blw annesiysen zaten tavan ve duvarlardan yemek temizlemeyi umursamiyorsundur o yuzden bir de boyle dene istersen. O kendi kendine kasikla yerken ve oyalanirken bir yandan sen de yedir
(440 puan) tarafından
Gecen gün yaptim onu uyanik bu sefer benim elimdekini de istiyo:) suan 11 aylik olck daha tam kasik tutmayi bilmiyo ama corbanin icine sokyo bazn bnm agzima götürmeye calisyo ama kendi agzina götürmeye daha istekli degil oyun oynuyo:) yine deneyeyim bakalim kapatmaz ins.yine agzini
0 oy
Profil image (1,336 puan) tarafından
Sıvı şekilde değil de biraz daha koyu kıvamlı vermeyi denediniz mi? 
(440 puan) tarafından
Kasik gördüğü anda kafasını çevirip gözlerini kapattığı icin ne verdiğimi bile bilmiyo:)
Profil image (1,336 puan) tarafından
Ahahah yesinler onu Allah yardımcın olsun o zaman :)
0 oy
(973 puan) tarafından
Aslinda 11 aylik olmus kaşık tutabilir sen kaşığın ucundan tutup bir tarafından da onun tutmasini saglarsan oyle aşabilirsinz yanj yine kendisi yemis olacak senin kontrolun altinda zatrn bikac aya alışıp tek de yiyebilir belki biraz kati yaoabilirsin corbalari 
(440 puan) tarafından
Bunu da deneyeyim bakalim ins.asariz bu durumu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 247 göst.
22 Eylül 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Pembiş (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
25 Nisan 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde merveotms (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
0 oy
2 cevap 312 göst.
24 Ekim 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
...