0 oy
209 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (14 puan) tarafından
tarafından kapalı

Merhaba Hanımlar.  Benim bebeğim 5 aylık oldu anne sütünden başka hiç bisey vermedim. Doktorumuz ne dediyse o. Fakat cevremdekiler o kadar konuşuyorlar ki acaba ben mi yanlış yapıyorum diye sormak istedim.  4ncu ayına girdiğinden beri 'çorba yap içir yogurt yedir su ver yedigin yemeklerin tadına baktır yoksa hiç beğenmez yemez' gibi bir sürü şeyler söylüyorlar. 

Sizce ne yapmalıyım yanlış mı yapıyorum anlamadım . Çocuğumun gelişimi  kilosu gayet guzel sağlıklı. Çevremdekiler hep biseyler yedirme derdinde izin versem direk yedirecekler.
Tecrübeli hanımlardan tavsiyeleri bekliyorum teşekkür ederim şimdiden. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığınız konuyu özetleyecek şekilde olmalı

4 Cevaplar

0 oy
(521 puan) tarafından
Cok tecrübeli olmamakla beraber:)) benimde kizim 5 aylik çoğu herkes diyo ama dinlemiyorum kimseyi ben. Sunu ver bunu ver. Bi meyve suzgecimiz var ona şeftali muz nektari veriyorum emiyo. 2 3 kere yogurt verdim bi cay kasigi bi de su baska biseye baslamadim. Emmesi de cok iyi. Merakli da ama bi 20 gun daha beklicem
Profil image (14 puan) tarafından
Benimkinin de emmesi iyi bende beklicem kim ne derse desin ama insan yinede yanlış mi yapıyorum diye düşünmüyor değil yani her kafadan bir laf :)
-Reklam-
0 oy
(3,306 puan) tarafından
Canım bunu bende çok duydum ama zaten omur boyu yemek yiyecek bu çocuk hepimiz gibi neyin acelesi aklım almıyor biz farklı sebeplerden doktor isteğiyle 5 te başladık ama zaten çorba vs yok ki hep tadımlık kaşık ucu idi bunun için acele edilir mı :)))
Profil image (14 puan) tarafından
Aynen ya sanki biz cocugumuza hiç bakmiyoruz ac bırakıyoruz öyle izlenim bırakıyorlar anlamış değilim hiç : )
(3,306 puan) tarafından
Öyle bir grup var çocuk hep ac hep bir yeri ağrıyor hep zayıf hep bisey bisey bisey:))))
0 oy
(678 puan) tarafından
Siz kendi bildiğiniz yapın. Çevredekiler sizin kadar tanıyamaz bebeğinizi. Zaten şurda bir ay sonra başlayacak tadımlara. :) 
Profil image (14 puan) tarafından
Ne bu kadar acele anlamıyorum :)
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Hic disaridan soylenenlere bakma su verebilirsin az az suyun zarari olmaz havalar sicak ama onun haricinde doktorun basla demeden ek gidaya baslama sutunde yetiyomus zaten etraftakiler zaten herseye müdahele etme çabasında bi bırakmıyorlar ki rahat rahat buyutesin çocuğunu sen kulaklarını tıka cocuk senin kimse karışamaz
Profil image (14 puan) tarafından
Haklisiniz teşekkür ederim ; )
...