0 oy
696 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (123 puan) tarafından
Merhaba anneler kızımı çok zor uyutuyorum genelde ayağımda sallayıp uyutuyodum artık nerdeyse imkansız yastiga koydugum an iğne batiriyorlar sanki ağlamaktan sonra sınır krizi geçirir gibi agliyor diş çıkarma arifesindeyiz yürümemize ramak kaldı atak mi bu nasıl bisey ne zaman düzelir bilmiyorum ne yapmam lazım uyumuyor uyumuyor

6 Cevaplar

0 oy
(680 puan) tarafından
Benim oğlumda son 1 aydır öyle 10 aylık 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnm oğlumda oyle en az 2 haftadır 10 aylik olucak 1 hafta sonra
0 oy
(456 puan) tarafından
Bir buzursuzlugu vardir canim. Belki biraz Calpol versen. Dis cikaracaksa agri yapiyordur belki. Bir de bazen ev havasiz olunca bebekler cok bunaliyor.. Yaz aylari malum. Istersen biraz odasini havalandir.  Benim oglum oyle oldugu zamanlarda memeye de direniyor, istemiyor. Dolastirarak emziriyorum. O sirada uykuya daliyor. Karni doymamis olabilir mi acaba? Uykusuzluk sinir yapmistir. 
(123 puan) tarafından
Calpol veriyorum aralıklı doymamasi imkansız gece maması veriyorum kabizligida yok gazida dişten yapıyor sanirim yatırmaya kalktıgımda çok sinirleniyor
Oyun oynuyoruz yoruyoruz ancak öyle uykusu gelmeye başlıyo dün çok fenaydı bugunbiraz daha iyi günü gününü tutmuyo
(456 puan) tarafından
:) Disten yapiyor demek ki.. :) Benimki de surekli beni tekmeliyor. Oyun saniyor onu. :)
0 oy
(30 puan) tarafından
uyku düzenini, hırçınlık durumunu biraz düzene sokmak, diş ağrısı dönemlerinde kaygı ve stresten uzak tutmak için bay bay night diye damla var. Akşamları yatmadna 40 dk öncesinde veriyorsunuz, içindeki ıhlamur, mayıs papatyası ve melisa yağı sakin ve dinleşmesini, streten uzaklaşarak uykuya destek olmasını sağlıyor. Gün içerisindeki huzursuzluğunu da olumlu yonde azaltacaktır. 1 tatlı kaşığı kadar bu damlayı kullanın bir 10 gün kadar. bu tür durumlarda ben kendime de kullanıyorum. Anneme de veriyorum hatta o da çocuga benımle beraber bakıyor sagolsun, yanımda kalıyor. sakinleşmek, bıraz daha kalıtelı huzurlu uyku uyumak ıcın. iyi uyku ertesi gunun iyi geçmesini sağlıyor. 
(40 puan) tarafından
Nerden aliniyor bu damla acaba
(30 puan) tarafından
ilk şişemi alırken eczaneye danışabilmek için eczaneden almıştım. şimdi trendyolda da var, burdan sipariş veriyorum çıkamıyorum evden. zaten eczaneler de sokmuyor içeri. şimdi gördüm bak yorumlar da var ürünle ilgili. Bir de fırsat ürünü yapıp indirime sokmuşlar.
https://www.trendyol.com/magaza/medinova-ltd-m-173624?sst=0

bu arada sımdı sana lınki alırken gördüm,  yazmadan duramıcam, cold mix'i de al yanında.  virüslerden koruyormus, kaç kişi önerdi bana. youtube da videosunu gormustum virüslerden koruyor ve burun acıcı dıye, kızımı okula gonderırken yakasına sıkıyorrum, dun aksam  uykudan uyanıp da burnum tıkandı dedı mendıle koyup yastıgın yanına koydum kokuyu ala ala uyuduk.
(40 puan) tarafından
İlk gün için etkisi maalesef olumsuz her gün olduğu gibi uyuduktan yarım saat sonra uyandı ve toplamda 7 kez uyandı .
(30 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
yavrun kaç yaşında, ne kadar doz kullandın bu arada? gündüz uykuları falan nasıl? son soru :) kutu mavi mi beyaz mı çünkü bunların kullanma dozları farklıydı.
(40 puan) tarafından
8.5 aylık bebeğim üzerinde 4 yaş için 40 damla diyor ben bir tali kasigina yakın 30 damla verdim kutusu gece mavisi renginde.
(30 puan) tarafından
sadece akşamları yatmadan 40 dak önce verirsin. 25 damla yeterli bence. Nasıl başladığından beri kullanıyor musun her gün, nasıl uykular?
(40 puan) tarafından
Evet kullanıyorum 2 gecedir etki etti uykuları eskiye nazaran daha iyi saat başı uyanmiyor artık.
(30 puan) tarafından
sen de kendini daha iyi hissediyor olmalısın :) mutlu bebek mutlu anne. çok sevindim canım, şifa olsun. Bir süre kullan derim, uykusu düzene girince bırakıp bir gözlemlersin. umarım daha da iyi olsun uykuları
(40 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağolasın tavsiyen ile aldım biraz verip düzene girince bırakacağım.
0 oy
(561 puan) tarafından
Diş dönemi nedeniyle uyku düzensizliği her bebekte oluyor dişler patlayana kadar malesef geçmiyor bu süreçte zaten uyku düzeni oluşturmazsınız bol bol sevgi gösterin dikkatini dağıtın gece rahat uyuması için calpol verebilirsiniz
0 oy
(454 puan) tarafından
Maalesef kaç haftadır bizde aynı durumdayız tükendim 
(30 puan) tarafından
yukarıda yazmıştım bilmem denk geldin mi, dene bak sen de bay bay night damlayı. Çok rahat edeceksin.  kullananların yorumlarının oldugu lınkı de gonderdım hatta.
(40 puan) tarafından
Teşekkür ederim aldım bugün ben de eczaneden inşallah faydasını görürüm gece saat başı uyanmaya etki eder mi acaba.
(454 puan) tarafından
Eczaneye sordum hiçbirinde yokmuş  internetten veririm olmadı sipariş ama bizim bir eczaci var pek önermedi bana canım ama internetten bakicam bizim buradaki eczanelerde yok
(30 puan) tarafından
(30 puan) tarafından
ilk günden etkisi olmayabilir, düzenli kullanmakta fayda var. uyku ilacı değil ki hemen uyusun ve uyanmasın. Doğal sürecinde ilerleyecek, sabırlı olun yavaş yavaş düzene girecek.
(40 puan) tarafından
İnşallah zamanla düzelir düzenli kullanacağım.
(30 puan) tarafından
kullandın mı canım? Nasıl? Faydasını görmüşsündür umarım.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 200 göst.
21 Nisan 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Hira Nur (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 363 göst.
0 oy
3 cevap 152 göst.
16 Aralık 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Esvey (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 670 göst.
...