0 oy
220 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (439 puan) tarafından
Dogum yapali 2 ay oldu sezeryan ile dogum yaptim. Hamileyken sag kalcama bir aci girmisti egilirken ayakkabimi giyerken ayaklarimi yikarken ve ayağımı kaldirdigimda vs aciyordu. Dr cati kemiklerinin acilmasindan kaynakli demsiti dogumdna sonra gecer diye bekledim ancak gecmedi. Cevremde yel girmesi diye soyluyor bazi kisiler ne zaman gecer bilemiyorum beni kisitlayacak kadar aci agri oluyor. Onun haricinde son gunlerde ellerim parmaklarim kollarim el bileklerim hatta vucudumdaki tum kemikelrim tutulmus gibi agriyor. Sabahları bebegimi besiginden alirken bile zorlaniyorum. Kolunun ustune yattiginda olan agri gibi hemen her yerime kemkklerime agri giriyor. Bu durumu yasayan yada onerisi olan var mi arkadaslar? 
Bebek Ayı 2

2 Cevaplar

0 oy
(1,019 puan) tarafından
Canım benimki hamileyken ağrıyordu , doktorum ilaç kullandırmadı , maden suyu iç geçer dedi. Gerçektende faydası oldu. Sen yine doktora sorabilirsin , hamileyken pek ilaç kullandırmıyorlar ama emzirirken belki verirler.
-Reklam-
0 oy
Profil image (461 puan) tarafından
Kalsiyum eksikliği hemen hemen hepimize var.. süt, yoğurt vs birde arkadaşın dediği gibi maden suyu magnezyum için..bir süre deneyin faydası olur inşallah..

Geçmiş olsun

İlgili bir soru bulunamadı

...