0 oy
236 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (77 puan) tarafından

Mamayı kaç saatte bir veriyorsunuz cuma gününe kadar bebeğimi emziremeyeceğim o yüzden kaç saatte bir mama veriyorsunuz yardımcı olur musunuz?

1 cevap

0 oy
(96 puan) tarafından
Niçin emziremeyeceksiniz acaba sakıncası yok ise? Hem de burdan tavsiyeye göre mama vermek doğru olmaz. Eğer sağabileceksiniz sağıp verin uzun süre emzirmemek hem size sıkıntı verir hem bebeğe. Memede süt birikir ve mastit vs olabilir. Uzun süre memede süt durursa sütünüz de azalabilir. O sebeple sağıp verebilirseniz daha iyi olur. İmkanınız yok ise de bir çocuk doktoruna danışıp ona göre kaç saatte bir ne kadar vermeniz gerektiğini danışsanız daha iyi olur. Mama verip emziremeseniz bile 2 saatte bir sütünüzü elle bile olsa sağın ki sıkıntı yaşamayın hem de sütünüz azalmasın.
(77 puan) tarafından
Canım benim ameliyat geçirdim lokal anestezi aldım o yüzden emziremiyorım sütümü sağıyorum ama çöpe gidiyor maalesef anestezi aldığım için sütümü veremiyorum
(96 puan) tarafından
Aslında lokal anesteziden sonra emzirilir çünkü sezeryanda bile spinal ya da epidural anesteziden sonra bile emziriyorsunuz kaldı ki lokal bölgesel uyuşturma vücuttan daha çabuk atılır sütü fazla etkilemez. Geçmiş olsun bu arada.
(77 puan) tarafından
Sağol canım benim
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...