0 oy
951 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (37 puan) tarafından
Arkadaslar 2 hafta oldu sezeryan olali ve agrim var sol tarafta kolumu kaldirinca veya cocugu kucagima alinca icten ice aciyo sol tarafim sag tarafta birsey yok distan da birsey gorunmuyor enfeksiyon kapmis olabilir miyim acaba arada bi ozel bolgemde de agri oluyo cunku ?

5 Cevaplar

0 oy
(69 puan) tarafından
Çok normal ben bebeğimi kucağıma bile alamıyordum yan dönemiyordum zamanla geçer merak etme 
-Reklam-
0 oy
(125 puan) tarafından
Bende de oldu aynı durum ama geçiyor biraz zaman alıyor ama rahatliyorsun bizde 44 günlük olduk bir hafta öncesine kadar sürdü ağrılar şimdi rahatım çok şükür darısı başınıza az sabır geçmiş olsun bebisinde hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallah
0 oy
Profil image (461 puan) tarafından

Sezeryanda tek taraf daha uzun süre ağrıyor.. ben içeriden dikiş atıyor diye düşünüyordum.. ama düğüm attıkları yermiş galiba.. normal canım zamanlar geçer. Ama imkanın varsa görün doktora için rahat eder..

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah ☺️
(375 puan) tarafından
Yaa benimde gecmedi hala bitarafim icten icten aciyo arada aci gecse batiyo doktor doktor gezdim butun dugumler o tarafta oldugu icin dedi ama hala gecmedi 4 buck ay oldu sizin nezaman gecmisti.
Profil image (461 puan) tarafından
Hatırlamıyorum canım ya.. kızım 10 aylık acı ağrı vs yok.. anı hareketlerden kacinin.. inşallah kısa sürede toparlarsiniz..
0 oy
Profil image (718 puan) tarafından
Benimde sezeryan dan sonra dikisimin sol tarafında asiri agri yanma oluyo du. Ama gorunurde bi akinti kizariklik yoktu sonradan gecti canim. Enfeksiyon olsa anlarsin. Ama uzun sure devam ederse cokda rahatsiz edici ise bi doktora gozuk derim.
Profil image (718 puan) tarafından
Valla canim tam olarak hatırlamıyorum 9ay oldu dogum yapalı. Ama yanlis hatirlamiyorsam 3-4ay surmustu canim. Senin cok sancin agrin varsa bi doktora gorun canim.
0 oy
Profil image (82 puan) tarafından
Sanki kolunda lif kopmuş gibi oluyor mu canım valla dedigin aynı şeyi ben yaşadım ne berbat bieşydi sanırım göğüslerde fazla süt olunca öyle oluyor
(23 puan) tarafından
kesinlikle katılıyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 309 göst.
17 Ağustos 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde M.alparslan (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 247 göst.
0 oy
9 cevap 464 göst.
0 oy
19 cevap 875 göst.
...