0 oy
800 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (8 puan) tarafından
Kizlar  merhaba iki haftalıkken  birden gaz ağrımız başladı ve doktora gittiğimizde kolik olduğunu söyledi kafayı yedirtircesine  ağlıyo ve sallanmadan  asla susmuyo  ve bıraktığım  an hemen ağlamaya başlıyodu. Sallamamak için çok direttim  ve bizim kız sadece ayakta sallamayla susuyo. 3 gün önce aşımız için sağlık ocağına gittim o ana kadar kimyon çayı  iciyodum  kızıma da günde 2 kaşık veriyodum. Hemşire 1 çay kaşığı toz kimyonu yutmami söyledi aynı günde kimyonlu rezene çayı içmeye başladım humana  markasının. Humana da işe yarıyor fakat ikisi bir arada kullanınca daha da iyi sonuç alıyorum sabah gaz damlasını 5-6 gibi kimyonu  gece kimyonlu rezene çayını  içiyorum. Çok güzel gazını çıkardığı için ağlamaları müthiş derecede azaldı şimdiki ağlamaları gaz için olmuyo bugün sadece aşure yedim ve şimdi ondan dolayı zorlaniyo benden tavsiye aşure yiyecekseniz  de önce kimyonu yutun :)

2 Cevaplar

0 oy
(406 puan) tarafından
Arkasından sumu içiyoruz
(8 puan) tarafından
Valla bana öyle bişey demedi hemşire ama önce ağzına tatlı bişey atıyorum 1 2 dk sonra şu içmeye çalışıyorum kuru yut demese kimyon çayı iç derdi ama onda  bu denli etki görmedim
(406 puan) tarafından
Ya dün denedim ama olmadı acile gittim artık oda yapcak bişey yok 3 ay süree dedi
(8 puan) tarafından
Tek sefer deneyip  bırakma canım bence yutmaya devam et gaz damlası ve kimyonlu rezene çayını da kullan. Karnına masaj yap mesela saat yönünde onun dışında biz çökerek oturuyoruz ya bebeğini kucağına al o pozisyonda karnına baskı uygulat  sağa sola salla hem gazi hemde kakasini yapıyor. Benimki deli gibi ağladı için devamlı yaparsan ise yarar diye düşünüyorum.
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
Benim bebegim dr kolik sallama rezene iciyorum icine bi cay kasigi kimyon atsam ayni faydayi gorurmuyum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 423 göst.
14 Ekim 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Elifasya (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 517 göst.
12 Ekim 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde obsesif_54 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
0 oy
9 cevap 386 göst.
12 Ocak 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aysegulecrin (13 puan) tarafından soruldu
...