0 oy
214 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar oğlum 2 ayına girecek kolik sizler kolik ağlama krizlerinde neler yapıyorsunuz çok ağlıyor içim acıyor onu öyle görünce neler verdiysem geçmedi kaç ayına kadar böyle sürecek sizin kaçıncı ayda geçti? 

5 Cevaplar

0 oy
(275 puan) tarafından
Kolık segıl bebegım ama huzursuz oldugunda pılates topuna oturup zıplıyorum yada ellerını avuclarıma toplayıp poposundan tuttup yaylıyorum. O zamanlarda bısey yapamazsın bu bebegının ıhtıyacı canım stresını atıyor aglayarak.Sen sadece yanında olursun konusursun sarılırsın gecmesını beklersın.Stres yapma bebek onuda hıssedıp dahada gerılmesın 3 ayda hafıfler 6.aydan sonra biter artık nadır bebeklerde daha uzun surebılıyo
-Reklam-
0 oy
(21 puan) tarafından
Valla sinirimden aglicam o derece.benimkide 55 günlük kolik bebek.sirekli ağlıyor mama içmiyor zayıfladı.sabaha kadar uyutmuyor.psikolojim alt üst oldu.
0 oy
(1 puan) tarafından
Benimde kızım 2 aya girecek aynı sıkıntıyı yaşıyoruz malesef nurse Harvey diye gaz için damla kullanmaya başladım birde acı elma yağıyla ayaklarının altına masaj yapıyorum. Karnına da masaj yapıp ayaklarını hareket ettirmekte gazını çıkarmaya yardımcı oluyor. Tamamen geçmesede en azından daha sakin oluyor. Tabi kendimde kimyon yiyorum bir kaşık. 3 ayda geçende varmış yaşına kadar sürende biraz sabredeceğiz sanırım. Ağlama krizlerinde de kucakta gezdiriyoruz yada sallamakta rahatlatıyor. 
0 oy
(115 puan) tarafından
Canım benım bebek de öyle. Ağlama krizlerınde karnına havlu ısıtıp koyuyorum bır yandan da emzırıyorum sakinleşiyor
0 oy
(98 puan) tarafından
3 aylıktı koliklik bitti bizde 3 ayına kadar da ağlama krizinde battaniye de salliyorduk kucağıma alıp pilates topunda zıplar gibi hafif hafif zipliyordum gazı gazi olduğu için bunlar rahatlatiyordu en son hamak besik aldık ve oda rahatladı bizde 

İlgili bir soru bulunamadı

...