Bebek Bakımı
0 oy
347 göst.
(69 puan) tarafından
8gundur kakasını yapmakta zorlanıyor 4 gün yapmayınca jel verdik yaptı ama şimdi 4gun oldu yine yapmadı emmiyo düzgün mama da yemiyor Bebelac Gold kullanıyorum 14gun oldu acaba mamadan mi kaynaklı ne kadar daha bekleliyim 
Bebek Ayı 99

3 Cevaplar

0 oy
(21 puan) tarafından
Canim beni. Bebegim de suan 4 aylik ve 2.aya kadar cok duzenli hergün yapardi. SMA mama kullaniyorum bende. Mamanın kutulari degismisti sonra arastirdim icerigini degistirmisler 2.aydan beri bebegim yapamiyor kakasini lavmanla yaptiriyorum 4 günde bir. Ara ara kendisi gapiyor. Lavmanla yaparken de akışkan yapiyor kabız degil yani doktoru o yuzden ilac vermedi. Agri yapmasin 4 günde bir lavmana devam edin dedi duzene girecektir dedi. Ben yine de mama degistirdim belki duzelir diye ama yok hala ayni. Simdi SMA nın eski kutularindan buldum Migros sanal markette ordan aliyorumve bebegim yine kendiai yapmaya başladı. Yani diyecegim o ki mamayla kesinlikle alakası var. Ama bebegin bünyesiyle de alakalı orvanlari yavas yavas duzene giriyor. Arkadasimin bebegi de sadece anne sütü iciyor onda da ayni sorun var.
(69 puan) tarafından
Daha önce hip kullandım günde birde olsa yapardı 2aylikken sürekli yapardı ama 3.ay bitince bı şeyler oldu hep mama kullandım yani düzgün emen bı bebek değil aç kalmasın diye veriyorum sadece 60cc yi geçmiyor. Bı kere kullandım sürekli kullanma bu sefer bağırsak tembelliği olur ona alisr dedi bı iki gün daha beklicem sürekli zeytinyağı suruyorum icirdimde fayda etmedi arada sancı vuruyo alttan gazını çıkarıyor da öyle rahat biraz iyice iştahsız oldu.
(21 puan) tarafından
Benim bebegim de oyle sütüm yetmiyor malesef. Dogumdan beri mama takviyesi yapiyorum. Banada ayni seyi söylediler ama alakasi yok bence arada kendisi de yaoiyor. Doktoru bagirsaklarin duzene girmesi icin bazi bebeklerde oluyor kabiz degil bebeğin akiskan yapiyor lavmanla dedi. Eczaneden aldiğım 10 ml lavmani 2 hatta 3 kere kullaniyorum. Minik sıkıyorum hemen yapiyo zaten. Bende zeytinyagi cok denedim icirdim her mamasina koydum popsuna sürdüm ama hic fayda etmedi :(
(172 puan) tarafından
Bebelac goldun yeni paketimi kabizlik yapti bizdede ayni sikinti varda
(69 puan) tarafından
Önceki paketini bilmiyorum ama yeni olanıydı zaten bıraktım ama çok iyi üründü içerik olarak
(21 puan) tarafından
SMA nın yeni paketleri yapmisti bizde. Ama sanirim herkesde ayni sorun olustu suan piyasada yeni pakete denk gelmiyorum eski paketlerden var yine. Stokladim biraz ve bebeğimin kabızlığı geçti çok şükür.
0 oy
(626 puan) tarafından
Evolvia tavsiye ederim
0 oy
(172 puan) tarafından
Bebelac goldun yeni paketinimi almıştiniz bizde kullaniyorduk yeni paketinden sonra kabizlik oluşmaya başladı 
(69 puan) tarafından
İlk defa aldım ama yeni paket sanırım neden içerik değiştirirler anlamiyorim

İlgili sorular

1 cevap 149 göst.
7 cevap 436 göst.
0 cevap 166 göst.
10, Haziran, 2022 Asel03 (51 puan) tarafından soruldu
...