Bebek Bakımı
0 oy
359 göst.
(326 puan) tarafından
Oğlum 1 yaşında kahvaltısını ayrı ayrımı yemeli mesela ben yumurtayı peynirli karıştırıyorum oğlum salatalık fln yemiyor nasıl vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim

5 Cevaplar

0 oy
(83 puan) tarafından
Canım ben yumurtayı bazn rafan bazen omlet bazen de normal tereyağın da kırıp veriyorm onun dışında labne peynir zeytin ezmesi 5_6 da bebe büsküvüsü içine de ince çekilmiş ceviz koyuyorum öyle veriyorum genelde 
(326 puan) tarafından
Bende böle karışım veriyrumda artık ayrı ayrımı vermeliyim diyorum acaba
0 oy
(127 puan) tarafından
Kızım 1 yaşına girdi 1 hafta önce 

Sabah bir yumurta tüm yediriyorum ayrıca labne pekmez krem peynir deniyorum ne kadar yese şükrediyorum iştahsız biraz ama 1 saat sürüyor yedirmem :)
(326 puan) tarafından
Ben daha hiç tam yumurta vermedim
0 oy
(367 puan) tarafından

Oglum 17 aylik canım hala ayrı ayrı yemiyor. Birkaç bebe bisküvisi ekmek içi süt ile açıyorum kıvamını içine bir yumurta beyazı sarısı karışık peynir bal pekmez ceviz ezmesi fındık ezmesi koyuyorum bu şekilde ben yediriyorum çevrem artık ayrı yemesi gerektiğini söylüyor biraz üzülüyorum ama ayrı ayrı hiç birsey yemiyor ne yazikki mühim olan besin alması nasıl olduğu çokta önemli değil bence karnı doysun vitamini alsın yeterli. Salatalık zaten mevsimi değil yemesi çokta önemli değil benim kanımca. Bunlar bnim fikrim.. 

Sağlıkla büyüt bebeğini canım 

(326 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum bnmkide böle karışım yiyor dedim acaba ayrı ayrı vermeliyim ki
(367 puan) tarafından
Yani Ayrida alissa iyi olur tabi ama çokta üzme kndini yani ne yese o kâr canım nasıl yerse..
(326 puan) tarafından
Vala bende ne yese kar diyorum ;)
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Bebeğinizin damak tadı oluşması için ayrı ayrı verin tatları alsın ki neyi sevdiğini sevmediğini öğrenin ona göre yiyeceklerini hazırlayın hepsini karıştırıp verirseniz içerisinde sevmediği birşey varsa ondan isteksiz olabilir. Kızım 8 aylık ben herşeyi ayrı ayrı veriyorum istemediği birşey olursa onu vermiyorum diğerlerine devam ediyorum. Kendime nasıl tabak hazırlıyorsam bebeğimede öyle hazırlıyorum ve asla ayrı yemiyoruz zaten benim tabağıma da bakıyor ona kaşık kullanıp kendime çatal kullandığımda istemiyor onada çatalla veriyorum ozaman yiyor bebekler herşeyin farkındalar ve unutmayın onlarda bir birey çok akıllılar herşeyin farkındalar. Nasıl alışırsa o şekilde devam eder. Sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 
(326 puan) tarafından
Evet bu çok doğru canım nasıl alisirsa öle gidiyor
0 oy
(1,553 puan) tarafından
Oğlum 1 hafta sonra 16 aylık olacak, kahvaltıya geçtiğimizden beri hiç lapa yemedi, hep ayrı ayrı yedi, 6 aylıkken sadece yumurta sarısını anne sütü ile açıyordum veriyorum sonradan yemedi öyle. Oğlum dişlerini 11 aylıkken 4 tane birden çıkardı, ona rağmen her şeyi damağıyla çiğneyerek yerdi. Şimdi de normal kahvaltı yapıyor zaten. Az yiyor ama yiyor. Bazen omlet yapıyorum, bazen haşlıyorum bazen sadece tost ve portakal suyu veriyorum. 

İlgili sorular

2 cevap 320 göst.
15, Haziran, 2021 Esin elisa (198 puan) tarafından soruldu
4 cevap 222 göst.
3, Aralık, 2021 Ayse_04gokhan (69 puan) tarafından soruldu
1 cevap 129 göst.
16, Aralık, 2021 Smrkbn (93 puan) tarafından soruldu
2 cevap 192 göst.
29, Şubat, 2020 dilandogan (3 puan) tarafından soruldu
...