Bebek Bakımı
0 oy
719 göst.
(9 puan) tarafından

8 Cevaplar

0 oy
(540 puan) tarafından
Biberonla mama yiyosa emmek istememesi normal 
0 oy
(106 puan) tarafından
Önce biberonu veriyorsan emmez canım 
0 oy
(195 puan) tarafından
Canım valla bnde emziriyorum arada ama kıyameti koparıyor alişti biberona rahatliga o biraz zor aslında emmesi. Bn sagiyorum
0 oy
(9 puan) tarafından
Ama doymuyor benle zaten  bir göğsümü  hiç almak istemiyor  artık diğerinide verince ağlamaktan mahfoluyor ne yapacam bilmiyorum  mama vermek  istemesemde aç  kalıyor diye veriyorum  mecburen. 
(108 puan) tarafından
Bende mama veriyorum artık beni almadığı için  sütüm geri gitti
0 oy
(39 puan) tarafından
Bebim de bebeğim aynı durumdaydı şimdi hiç emmez oldu sana en büyük tavsiyem sütünü sağ. Çünkü bitiyor. Benim artık damla damla geliyo. Bi emzirme danışmanından destek almanı öneririm. Sonra insan çok pişman oluyo 5 aydan küçük bebekleri memeye döndürmek çok kolaymış. Gerçekten benim gecem gündüzüm kalmadı süt düşünmekten. 
0 oy
(1 puan) tarafından
Benim bebeğim de öyleydi emzirmeye aldığım zaman ağlamaya başlıyordu istemiyordu ama biberonu da rahat bir şekilde yiyordu bu şekilde benimde sütüm azalmaya başladı ondan sonra çocuğa biberonu hiçbir şekilde vermedim ağlasa bile benim çok zordu ama böyle yapmak zorundaydım ondan sonra aç kalınca mecburen beni tuttu demem o ki sizde inat edin şimdi de biberon vermek istediğin zaman sadace uyurken verin.
0 oy
(275 puan) tarafından
Benimde bebiş de emek istiyor ama bir damla süt yok yutgunma sesi gelmiyor hiç 
0 oy
(5 puan) tarafından
Merhaba bizimkisi şuan 10 aylık. Ek gıda veriyorum. Ama önce herzaman emziriyorum. 5 aylıkken meme reddi oldu. Memeyi istemedi. İki gün mama vermedim ısrarla emzirdim. Tekrar emmeye başladı. 6.ayda da başladık. 8.ayda   mamadan tiksindi. Mamayı almadı bıraktık. 9.ayda da tekrar meme reddi oldu. Yine ısrarla geceleri uyandırıp uyandırıp emzirdim. Çok şükür şuan hem emiyor hemde ek gıda alıyoruz. Sana tavsiyem vazgeçme ısrarla emzir

İlgili sorular

...