Bebek Bakımı
0 oy
188 göst.
(42 puan) tarafından
Hanimlar merhaba sütüm olmasina ragmen iki haftalık bebeğime mama basladim  ki keske daha once baslasaydim anca toparladik tek basina anne sutu toparlamada yeterli gelmiyo yada benimki oyle bilemiyorum ilk bebegin verdigi tecrubesizlik belkide sarilik riskini sinirda atlattik sayilir. Aptamil aldim ilk etapta ama onerebileceginiz bir marka varmi? Birde Hipp marka duydum anne sutune daha yakinmis diyorlar tavsiyelerinizi bekliyorum. 

6 Cevaplar

0 oy
(997 puan) tarafından
Benim ilk 3 gun sutum gelmedi hipp marka mama kullandim 
0 oy
(32 puan) tarafından
Bebelac gold kullanıyorum 
0 oy
(254 puan) tarafından
Kuzm hipp combiotic all cok iyi mama benim bebegim 2 aylık denemedgm mama kalmadı son care en iyisi bu mama hemde organik  internetten al ucuza denk gelr 70 tl ye 
0 oy
(5 puan) tarafından
Bende 2 aylık kızıma  doğduğundan beri hipp kullanıyorum çok memnunum onun sayesinde baya hızlı toparladı kızım
0 oy
(2,835 puan) tarafından
İlk iki hafta bebekler kilo almaz aksine odeminj atar ikinci haftada doğum kilosuna geri ulaşır 15 günden sonra kilo almaya başlar sütünüz De varmış madem eğer bir aylık kontrolünde yeterince kilo almamış olursa veya ilk andan itibaren sütünüz yetersiz durumdaysa doktorunuz mama kullanmanızı onerir zaten.
(42 puan) tarafından
Kilo alimi cok olmadi ve sariligimiz sinirsaydi o yuzden doktor mamaya baslamizi onerdi. Su an hem sut hem mama iciyor. Insallah sonra tek sutle devam ederiz.
0 oy
(891 puan) tarafından
Benim bebeğimde 2 haftalık benimde sütüm geliyor ama bir öğlen bide akşam 30 cc bebelac veriyorum 

İlgili sorular

7 cevap 274 göst.
25 cevap 568 göst.
2, Kasım, 2023 Cansuyldrn (213 puan) tarafından soruldu
10 cevap 338 göst.
12 cevap 313 göst.
...