Bebek Bakımı
0 oy
293 göst.
(134 puan) tarafından
Merhaba kızlar daha öncede bu konu ile post açmıştım yeni doğduğunda çok uyuyor diye işte günün tamamlasın uyanır 40 i çıkar normale döner falan dendi ama benim oğlum hala çok uyuyor bir uyudumu 15 saat uyuyor okadar derin uyiuor ki ne yaparsam yapayım uyanmıyor ilk bebeğim bana çok anormal geliyor bir Uyandımi 8 saat uyumuyor yani bebek dediğin biras uyur uyanır yani bi kucaklaşan uyanır mesela buhar veriyorum gözünü bile açmıyor uykusunda veriyorum mamasını bazen kendi acıkırsa mızmızlanıyor veriyorum gene uyiyor kaç doktora sordum normal.dedi ama ben kafama çok takıyorum niye bole diye varmıydı benim gibi olan yorumlarımıza ihtiyacım var

4 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
Sende gündüz yatırma gece yatsın cnm ben benim iki gündüz uyusun diye uğraşıyorum 
(134 puan) tarafından
Ah canım neler yaparsam yapayım uyiuor mesela banyo yaptırıyorum kıyafetini giydirirken gene uyiyor
0 oy
tarafından
Her bebegin uyku ritmi farklidir. Benim kizimda ilk 2 ay uyurdu sonra yavas yavas uykulari azaltti ilk uyju gerilemesi 4. Ayda yasaniyir. Sağlık sorunu olmadikca emmesini kilo almasini etkilemedikce bir sıkıntı olmaz. 
(134 puan) tarafından
Mesela uyku gerilemesinde seselndigin zaman uyanırmu yada bez alırken yani 4 uncu aydakm degisir
tarafından
Derin uykuya gecene kadar her sese uyanir ama derin uykuda hemen uyanmaz ancak alt acmaya uyanır. O yuzden ben yatirmadan altini degistirip uyku tulumunu giydirip uyku rutini yapıyorum. Sabah aciyorum sadece. 3 aydan sonra oyle yapabikirsiniz.
0 oy
(1,109 puan) tarafından
Canım uyuması sorun değil ama uyku esnasında beslenmesini tam yapabiliyor musun?  Çünkü yeterli beslenemeyince şekeri düşüyor bebeklerin buda halsizlik ve uyku yapabiliyor.  Bana doktorum 40 günlüğe kadar 3 saat uyusun uyandır 1 saat oyalansin geri yatır 3 sati asma demişti.  İlerleyen aylarda biraz daha uyuya bilir ama bu süre çok artmasin şekeri düşer dedi. Benim bebeğim 20 günlük ilk başlarda devamlı uyumak istiyordu zorla uyandira uyandira alistirdim şimdi kendisi otomatik 3 saatte bir uyanıyor ama zorla uyandiriyirdum ilk 15 gün bence sende en azından 5 saatte bir uyandırmış ol.
(134 puan) tarafından
Evet mama saatlerinin arasını açtım bazen 5 saati buluyo uyanıkken 2 saate 1 istiyo
0 oy
(550 puan) tarafından
Uykusunda büyüsün annesi sıkma canını uyurken yemeğini yiyorsa hiç bişey olmaz ne güzel işte ağlayıp sızlayıp seni yormuyor bırak uyusun benim kızımda  3 4saat uyur karnını doyurup yarım saat sonra tekrar uykuya geçer 97 günlük olduk düzeni değişmediği sürece hep böyle 
(134 puan) tarafından
Evet yiyor ama öyle derin uyiuor ki kıyafet değiştiriyorum bez değiştiryom uyanmıyor

İlgili sorular

7 cevap 274 göst.
27, Ağustos, 2022 Nur ayse (274 puan) tarafından soruldu
9 cevap 386 göst.
8, Ekim, 2021 Mahmut57&53 (157 puan) tarafından soruldu
0 cevap 152 göst.
2 cevap 229 göst.
15, Ekim, 2022 Yildizsumeyye (254 puan) tarafından soruldu
...