Bebek Bakımı
0 oy
282 göst.
(96 puan) tarafından
80 günlük bir kızım var. Çok fazla gülmüyor sürekli huzursuz göz teması var ama az. Biliyorum her bebeğin gelişimi farklıdır ama yine de merak ediyorum. Abisinin küçüklüğüyle kiyasliyorum o çok daha ilerideydi. Sizin bebeklerinizde durumlar nedir? Birde geçmeyen bir pamukcugu var ona da çözümünüz varmıdır 

5 Cevaplar

0 oy
(3,306 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Canım mizacı da olabilir misal kızım 2 yaşıni geçti hala çok gülmez pek temas dan hoşlanmaz fakat gelişim alanları ayına uygun netten bakıyorsundur zaten 3 aylık bebeğin gelişim görevlerine onlara göre degerlendir derim.
(96 puan) tarafından
Yani o da olabilir  canım. Bir de reflu ve pamukcuk sorunumuz var. Onlar mı huzursuz yapıyor acaba bilemedim
0 oy
(439 puan) tarafından
Benimki güleç bir bebek kafasını kaldırıyor yatarken , uu uu sesler çıkarıyor. Gazı olunca huzursuz. Birde uyanıkken sürekli kucak istiyor gezmek istiyor.
0 oy
(74 puan) tarafından
Benim oğlum 66 günlük konuştuğumuzda gülüyor aa, uu, agu, agı gibi sesler çıkarıyor. Hep ilgi istiyor kucak istiyor. İstediği olmadığında sinirleniyor ağlıyor. Birde sürekli kafasını kaldırmaya çalışıyor, yatmayı sevmiyor pek.
0 oy
(208 puan) tarafından

Benim kızımda 93 günlük canım bizimde ablamiz daha sakindi bebekken çok şükür çok iyiydi  bin şükür bu kizimda iyi ama gazi olunca çok huzursuz ve sürekli kucak istiyor o şekilde durmak istiyor. Birde gülüyor oyuncaklara el uzatmaya başladı ellerini keşfediyor bakıyor bakıyor ellerine ağzına koymaya çalışıyor ve aguluyor çığlıklar atıyor şimdilik böyle canım dediğin gibi her çocuk bir olmuyor gazları olmasında inşallah  valla herşey zamanı gelince olur.

0 oy
(679 puan) tarafından
Artık seslere tepki veriyo gülüyor agular yapıyor yanından biri geçerken gözleriyle takip ediyo kafasını tutabiliyo diğer çocuklarım geç başlamıştı bunlara ama bu üçüncü erken başladı

İlgili sorular

2 cevap 252 göst.
30, Ağustos, 2023 MavisAras (252 puan) tarafından soruldu
3 cevap 186 göst.
23, Mart, 23 Sokaklambasi (22 puan) tarafından soruldu
11 cevap 454 göst.
29, Şubat, 29 Saribasrume (115 puan) tarafından soruldu
5 cevap 245 göst.
12, Şubat, 12 Havva3617 (260 puan) tarafından soruldu
...