Bebek Bakımı
0 oy
625 göst.
(87 puan) tarafından
Kızlar kızım üç gündür tuvaletini yapamıyordu bende biraz poposunu pamukla zeytin yağıyla sildim ve biraz da içirdim çay kaşığıyla  çıktı tuvalete ama üç gündür kızımın altını değiştirirken dokunmama izin vermiyo halen de vermiyo hep ağlıyo boposuna eliyo  kırem yapmama fln izin vermiyo sizce neden böyle
Bebek Ayı 19

3 Cevaplar

+1 oy
(6,400 puan) tarafından
Yaptığınız şeyden korkmuş büyük ihtimal yada  bir kaç gün yaomayinca yapınca zorlamış olabilir poposunu canı aciyordur 
(87 puan) tarafından
Yok zaten yapmadan önce de böyleydi ben yaptıktan sonrada devam edyo
0 oy
(537 puan) tarafından
3 gündür çıkmayınca belki zorlanıp makat çatlağı oluşmuştur. Belki Canı acıdığı içinde izin vermiyordur?  Siz ne düşünüyorsunuz? 
(87 puan) tarafından
Ya ben de öyle düşünüyom ama ilk fefa oldu bu cnm daha önce de kabız olduk ama bu denli değil
(537 puan) tarafından
İçinizin ferah olması için doktora gitmenizi öneririm. Makatına/poposuna krem sürülmesini istememesi şüpheci. Çatlak varsa erken müdahale ile ilerlemeden çatlak kremini kullanmalısınız.
0 oy
(250 puan) tarafından
Kızım 13 aylık 1, 2 kez hasta oldu ve hastanede doktor ve hemşirelerin gelip ona dokunmasından cok rahatsız olmustu. O dönem altını değiştirdigimde dokunmama izin vermiyordu.  Gecen hafta cildinde kızarıklık oldu diye doktora götürdüm ve gecen haftadan beri aynı şekilde bez değişimi dokunmama izin vermiyor. Yakinlarda doktora gitme yada kan verme gibi bir durumunuz olduysa ondan da olabilir. Kakada zorlandığı icin catlak olma durumu da var tabi ama zeytinyağından olabileceğini pek sanmiyorum. Bu arada zeytinyağını bebeginize kullanmadan hafif ısıtıp sonrasinda yakmayacak ısıya gelince surerseniz asit oranı düşer bebek icin daha sağlıklı olur. 
(87 puan) tarafından
Deniyecem çok sağolun zeytin yağıyla olmadı zaten ondan önce de bu durum vardı sonrada

İlgili sorular

4 cevap 413 göst.
16, Eylül, 2020 Eylülünannesi (334 puan) tarafından soruldu
3 cevap 365 göst.
12, Şubat, 2023 Hejar karaca (7 puan) tarafından soruldu
...