Bebek Bakımı
0 oy
249 göst.
(1,421 puan) tarafından
Bebeginizle nasil etkinlikler yapiyorsunuz anneler motor becerileri ve kas gelisimi icin beyin gelisimi icin ogretici etkinlik onerisi olan var mi?
Bebek Ayı 9 buçuk

3 Cevaplar

0 oy
(12 puan) tarafından
İnstgramda 9 aylık etkinlikler yaz hep yapanlar çıkıyor görsel olarakta görmüş olursun . 
(1,421 puan) tarafından
0 1 yas etkinlik yazmistim cikmamisti ama bu sekilde yazayim cikar belki tesekkurler
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Genelde her seyden cok sıkılıyor. Ben de merak ediyorum kim neler yapiyor. Biz ise şunları yapiyoruz, aklima gelenleri yazayim:

Oyuncaklariyla oynarken detay vererek konusuyorum (kirmizi ucgen, mavi kare vs), bebegin gozu burda annenin gozu burda falan gibi organlari soyleyip gosteriyorum kizimda da, avcuma bir nesne sakliyorum gostererek sonra kizim hangi elimdeyse onu secip aciyor ve aliyor o nesneyi (bunu mendil altina saklayarak da yapiyorum, ya da supriz yumurtanin buyuk olanlarinin kapaklariyla), tarak sapina lastik doluyorum o cikarmaya calisiyor, bi yerlere etiket yapistiriyorum kavlatiyor (ozellikle yemek yerken ise yariyor). Havuz toplari var, renklerine gore gruplandiriyorum o dagitiyor :D  Kendisi biseyleri bozmayi, sokmeyi cok seviyor yapmaktansa. O yuzden lego siparis verdik. Ben oynayim, o bozsun diye :))

Baska yorumlarda esyalari strece sardiklarini okumustum. Kizim pek ilgilenmedi. Yine yorumlarda mandalla oynadiklarini gördüm. Bi ara onu da denicem mandallari yikayim da :) gerisi de zaten klasik kitap okuma zeka kartlari emekleme vs.
(1,421 puan) tarafından
Mandallari ben de denedim guzel oynadı onlarla donuna bikac tane mandal yerlestirdim onlari cikardi sonra kutusuna koymayi ogrettim onu bi daha yapmayi planliyorum hatta. Havuz toplarini tek tek duvara yapistirdim hepsini cikarmasini sağladım. Baska da bisey gelmemisti aklima yaptiklarinizi deneyecegim ozellikle elime bisey saklayip bulma oyununu oynayacağım bugun teşekkürler:)
(2,520 puan) tarafından
Rica ederim canim,  sever insallah. Ben de mandallari deneyeyim :)
(1,421 puan) tarafından
Ben elime sakladim birincide buldu da sonra yapmadi yaa ne heveslerle yapmistim :))
(2,520 puan) tarafından
:))) bizim de legolar geldi ama yuzune bakan yok :D
(1,421 puan) tarafından
Cocuklar kumanda ve dolap hastasi yaa dolaplarin icine giriyor benimki o kadar hevesle aldigim oyuncaklarin yuzune bakan yok :))
(2,520 puan) tarafından
Al bizden de o kadar :)
0 oy
(1,209 puan) tarafından
Pinterest programını indirin çok eğitici şeyler var. 
(1,421 puan) tarafından
Tesekkur ederim

İlgili sorular

3 cevap 278 göst.
2, Eylül, 2019 OğlumunAnnesiyim (54 puan) tarafından soruldu
2 cevap 209 göst.
2 cevap 155 göst.
...