0 oy
453 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (252 puan) tarafından
Kızlar çok soru gördüm o yüzden yazıyorum bugün 7 aylık oldu bebeğim 10 gün önce bebeğim de bende pozitif çıktık bebeğim 3 gün ateş oldu ama zor düşen bir ateş o yüzden 37.5ların üstüne çıkmadan calpol verdim üstünü çıkarıp su ile sildim hemen ve burun akıntısı oldu çok şükür başka bir belirtisi olmadı. Su içme miktarını arttırdım ateş olduğu için.Bende ise inanılmaz bir bel ağrısı oldu ve tabi koku kaybı. Emzirdiğim için ilaçta kullanmadım sadece parol aldım 6 saatte bir ve bol bol ıhlamur içtim kekik suyu limon tükettim. Bebeğimi kendimden ayrı tutamadım çünkü yanımda uyuyan bir bebeğim var ve ateşten dolayı huysuzluğu olduğu için sürekli kucak istedi. Bu şekilde atlattık çok şükür iyiyiz. Anneler sakın panik yapmayın bunu yaşayan bir sürü anne ve bebek var korkmayın ama tedbirli olun.
Bebek Ayı 7

6 Cevaplar

+1 oy
Profil image (347 puan) tarafından
Allah birdaha yaşatmasın.. çok geçmiş olsun..
-Reklam-
+1 oy
(440 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun cnm
+1 oy
(219 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun.. kekik suyu  sütünüzü azaltmadı mi acaba bende boğazım ağrıyor içmek istiyorum sütü  azaltıyor içme diyorlar?
Profil image (252 puan) tarafından
Azalttığını düşünmüyorum çünkü daha fazla emzirdim daha çabuk düzelsin diye
+1 oy
(10 puan) tarafından
Şuan bende pozitifim  3 gün oldu belli olalı bebeğimde 9 aylık bugün ateş başladı bende siz gibi 37.5 görmeden CALPOL veriyorum ama bebeğinizin pozitif olduğunu nasıl öğrendiniz?
Profil image (252 puan) tarafından
Bizim de ateşlendi ve çok zor düşmeye başladı 2.gün bu yüzden gittik test yaptırdık aslında ben test yaptırmak için götürmemiştim ama doktor mecbur yapmak zorundayız dedi bir yandan iyi oldu çünkü ciğerlerine ve kanına da baktı içim daha rahat etti
0 oy
(143 puan) tarafından
Cok şükür canm allah birdaha yasatmasin 
Profil image (252 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(525 puan) tarafından
Allah bir daha yaşatmasin.kimseye yaşatmasin insallah...gecmis olsun.. buraya yazmakla iyi yapmissin. Herkese moral olur
Profil image (252 puan) tarafından
İnşallah canım. Bende öyle düşündüm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 292 göst.
0 oy
1 cevap 179 göst.
0 oy
1 cevap 395 göst.
...