0 oy
421 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (160 puan) tarafından

42 gunluk bebegim var meme ve mama olarak devam ediyoduk mamayi gunde 2 defa falan veriyodum baktim doyuyo bebek diye kestim mamayi ama cisli bez sayimiz azaldi doymuyomu acaba normalde 5 6 defa cisli bezi oluyodu ama azaldi smdi bez sayisi doydugunu baska nasil anlarim. Ve her mamayi verdigimde yapiyodu kakasini gazini flan o zman yapiyodu mamaya alistigi icin mi boyle bilmiyorum cok kafam karisiyo :ermm:

1 cevap

0 oy
(187 puan) tarafından
çişli bezden anlaşılır doyup doymadığı bir günde toplam bez ağırlığı bir margarin ağırlığı ediyoraa doyuyordur. Daha sık emzirin, aslında çok vermiyormuşsunuz mamayı kaç cc veriyordunuz. 
(160 puan) tarafından
Memeden ayrilmiyoruz zaten yuktundugunuda duyuyorum 30 cc veriyodum
(187 puan) tarafından
çok değişmiş hani çok olsa bir anda bırakınca memeler o kadar süt üretemeyebilir diyecektim zateb azmış mama
(160 puan) tarafından
Evet azdi cok alismasindiye veriyodum oda kaynanamin zoruyla zaten memede cok duruyo diye ac dedi vermek zorunda kaldik ama smdide cisi azalinca doymuyomu pisikolojisine girdim cunku 1 ay asisinda ebemiz mamayi azalt kilosu iyi demisti migdesi genisler senin sutun yetmez demisti acaba oyle biseymidiye merak ettim
(187 puan) tarafından
sanmıyorum mama da alınca belki miktar fazlaydı şimdiki bezlerini toplayın bir poşette anlaşılır içiniz rahat eder
(160 puan) tarafından
Oyle denicem dediginiz gibi ama bugun normaldi sanirim o gunlerde yapasi yokmus bugun 4 defe kakali bez aldim :)) kaka yaptimi sevinir hale geldik artik :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 461 göst.
0 oy
8 cevap 474 göst.
0 oy
8 cevap 578 göst.
...