0 oy
591 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (89 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 7 aylık ve ben 7 aydır hep tekim evde 2 aylıktı eve geçtiğimde temizlik ve iş yaparken hep TV dikkatini ceksin diye TV aciyodum ben işimi falan yapana kadar ona bakıyordu şimdide orumcekle TV ye gidiyor diye kayınvalidem yok bizim akrabanın çocuğunda TV alışmış konuşmuyor falan diyor napim dedim ben evde tekim yemek yaparken falan onla oyalaniyordu tabi şimdi hep pekimde dolaşıyor iş yaparken yok gözleri bozulur ister istemez açık olunca dikkatini çekiyor siz ne düşünüyorsunuz 

5 Cevaplar

+1 oy
Profil image (401 puan) tarafından
Vala bu asla TV acmiyorum diyenleri anlamıyorum çocuğun çk akilliysa açmaya ihtiyaç duymazsnn tabi kendi kendiej oynuyosa duruyorsa açmaya ihtiyaç duymazsn. Bende 13 ay sabredebld TV telefn vermedm ama olmuyor asri hareketli asla durmuyo oturmuyo artık bıktırdı beni yemek bile yediremiyorum oturunca çocuğa biseler oluyo akşama kdr bn ne oyunu ne aktiviseti yapcam çocukla sikiliyo bende kendi kendine asla ama asla vakit geçirmez hep tepemde hem mızmız.mecbue TV acitorum oda reklemlara felan bakiyo bayada kelime söylüyor ayına göre çk normal yani geriden felan gelmiyor.. Bazen caresz olunca mecbur kalablyosun bazı şeylere ck iyi bişe olmadığını bizde biliyoruz kimse izletmek istemez keyfi olark ben ck yoruldum eşimle herkesle tartstm asla gostermeyn izletmeyn diye çk abartiyosun dedi herkes smdide telefn vermiyorum agalsada YK diyorum ama YouTube den eğitici şeyler açıyorum Tv'de açıkken arada bakiyo sikilyo biselerle oynuyo o ara yine dikkatni cekiyo bakiyo yapcaj bse YK..
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Ben izletmiyorum.14aylik kizim.
0 oy
(4,654 puan) tarafından
14 aylik. Çok mecbur kalmadıkça açmıyorum. Acarsam da youtube dan eğitici videolar açiyorum
0 oy
(359 puan) tarafından
Ben de evde hep tektim 5 günlüktü tek başımıza bir kaldık kalış o kalış. 5 aylık olduk hala aynıyız ama hiç televizyon izlemedim,o varken açmadım bile. Cidden gelişimi açısından çok zararlı. Oyun halısı vs gibi daha dikkat çekici oyuncaklar aldım onlarla oyalanırken temizliğimi, yemeğini yaptım. 
0 oy
(219 puan) tarafından
11 aylık kızım sadece altını degiştirirken kırmızı balık şarkısını açıyorum günde 3 kereyi geçmiyor oda 5 dk sürüyor mecbur kaldığım için oda çünkü asla baglatmıyor altını :) 
(306 puan) tarafından
8 aya kadar hiç açmadım bende evde tekim ama akşamları haber izlemek için aciyorduk çok zararlı diye ama TV açtığımızda o uyanık olduğunda hiç görmemiş gibi bakıyordu şimdi 9 aylık açıyorum hiç ilgilenmiyor hiç açmamak daha zararlı yasak olan herşey cazip geliyor benim fikrim gündüz ara sıra açıyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 374 göst.
8 Haziran 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde seherkzll. (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 686 göst.
3 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Asel Tağmat (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 549 göst.
17 Eylül 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Geography (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 317 göst.
...