0 oy
310 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (8,818 puan) tarafından
Kızım 3,5 aylık, 15 gün öncesine kadar melek gibiydi, şimdi sanırım atak döneminde, çok huysuz oldu. Önceleri oyun halısında güzel zaman geçirirdi şimdi çığlık kıyamet. Kucakta evin içinde dolaşırsa çıt çıkmıyor. Kucağa alıştı, aslında kucağa alışması benim açımdan sorun değil (kollarımda rahatsızlığım olduğu halde) ama 1-2 ay sonra işe başlayacağım ve hiçbir bakıcının onu böyle nazlayacağına ihtimal vermiyorum. Sonuçta ebeveyn olarak çocuklarımızı bizim dışımızdaki hayata da hazırlamak zorundayız, hayatı boyunca herkes bizim gibi özel davranmayacak.

Zeka kartları aldım, ilgisini çekmedi, kitap okuyorum, resimlerini gösteriyorum oralı bile değil. Bi sürü oyuncağı var, oral dönemde olduğundan ağzına sokmaktan başka bir şey yapmıyor, ağzına girmeyince de çok öfkeleniyor. Oyun halısına ilgisi çok az. Spor olsun diye esneme hareketleri yaptırıyorum ondan hoşlanıyor ama o da sürekli yapılmıyor. Müzik açıp dans ettiğimizde hiç sesi çıkmıyor, çok mutlu. Siz neler yapıyorsunuz? 
Bebek Ayı 115 günlük

1 cevap

+1 oy
(57 puan) tarafından
Benimkide 3 ayını yenş doldurdu. Zeka kartlarını cok seviyor. Oyun halısında sıkıldı. Bende karşısına geçip konuşuyorum ve oyun oynuyorum müzik eşliğinde. Zaten cok zor dönemler geçirdik yoruldum artık konuşmaha çalışıorum ara ara. 
(8,818 puan) tarafından
Ben doğduğundan beri konuşuyorum, hatta, sanırım bu yüzden ağzı hiç durmuyor sürekli bişeyler söyler gibi sesler çıkarıyor. Ama ben de konuşmaktan yoruldum, artık oyalayacak başka bir şey bulmak istiyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 251 göst.
26 Aralık 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ser53 (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 410 göst.
0 oy
3 cevap 259 göst.
0 oy
2 cevap 311 göst.
...