0 oy
208 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (113 puan) tarafından
Arkadaslar bebeğim biberona alismisnkuvezde biberonla sutumu sagip veriyorum ama sutum çok çıkmıyor çok mama yiyor gece ağlıyor mama verince susuyor normal mi 

3 Cevaplar

0 oy
(46 puan) tarafından

Normaldir tabii canım acikiyor ağlıyor en normali bu. :)Ama göğsüne alıştırmaya çalışsan iyi olur rahat edersin sağmak zor olur. Benim bebiş birakicakti nerdeyse yara olduğu için silikon  ucla devam ettim alıştı artık biberona benzediği için onunla emiyor bırakmıyor tabiki silikonsuz emse daha iyi ama bırakmasından iyidir anne sütü sonuçta en yararlisi :) 

(46 puan) tarafından
..,.........,
(113 puan) tarafından
120 cc mama içti daha 9 günlük ama sililonlugu denedim süt gelmeyince bıraktı hemen memeyi bir sorunu mu var çözemedim sürekli agliyor
(46 puan) tarafından
Gazı vardır canım gaz masajı dene istersen çok minik daha dünyaya adapte olana kadar zor olur helede emmiyorsa çünkü memede sakinler ancak.
(113 puan) tarafından
Tamam canım çok üzülüyorum dua edin memek alsın sütüm gelsin
-Reklam-
0 oy
(239 puan) tarafından
Doymuyorsa normal ağlaması, slikon uçlarla  emzirmeyi dene. Biberonda az akıtan  başlıklı biberon kullan. Maman hangisi?
(113 puan) tarafından
Hipp mama nasıl
0 oy
(107 puan) tarafından
mamanıza dikkat edin anne sütüne benzer mama tercih edin. bazı mamalar meme reddine sebep oluyor. biz bu yüzden hem anne sütü hemde aptamil verdik. benide emdi hem böylece. mamanız nedir bilemedim ama bence bu zmanda aptamil gibi mamalar tercih edin. 
(113 puan) tarafından
Anne sütüne en yakın diye önerdiler  bana da

İlgili bir soru bulunamadı

...