0 oy
294 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (407 puan) tarafından
Ek gıda bazen gayet iyi yiyor bazen aç olsada ağzını yumuyor kesinlikle açmıyor neden acaba sevdigi yemeklerede yapıyor bunu. Napicagimi şaşırdım mama içmek istiyor daha çok. İnsanlar benim bebeğim çok iştahlı bir kase çorbayı bitiriyor daha doymuyor diyor sevdiği şeyleri bile az bı şey yiyip bırakıyor. Hep ziyan oluyor yaptıklarım ne yapacağımı şaşırdım. Bi yerde yanlış bir şey mi yapiyorum acaba.

4 Cevaplar

0 oy
(199 puan) tarafından
Kac aylij bebeginiz benim kizm da ayni ama tuz kullanirsam begeniyor biraz bide dis donemindeyse de yemk istmcektir
(407 puan) tarafından
8 aylık olmasına 9 gün var. Bilmiyorm dış olabilir mi sanki dişlerindede beyazlık falan yok birden mi çıkıyor dişler acaba ilk çocuk olunca hiç fikrim yok.
(199 puan) tarafından
Hic cikmadiysa cikiyor olabilir simdi.bole saydam bi goruntu kizariklik falan gibi oluyor eli surekli agizda ishali de olur
(407 puan) tarafından
Bi kaç gündür ishal ama inşallah ondandır teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(157 puan) tarafından
diş çıkarıyormu canm o dönemde bebekler yemek istemiyor. 
(407 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ki daha beyazlık falan yok dişlerinde ama dişleri kaşınıyor huysuz bi kaç haftadır bi kaç gündür ishal gibi ama dişlerine bakınca da daha cikmicak gibi geliyor bana
(157 puan) tarafından
diş ishal yapabiliyor. başka bir üşütme vs rahatsızlıgı yoksa diştir canm. ama yinede pes etme yedirmeye çalış az azda olsa ne gitse kardır. un çorbası felan yapabilirsin muzlu yogurt kızım seviyor dişinide rahatlatıyor galiba yogurtlu şeyleri daha bir yiyor.
0 oy
Profil image (599 puan) tarafından
Ben baktım soğuyor biraz ara verdim
(407 puan) tarafından
Bizimkide soğuyor sanırım ilk zamanlar çok istekliydi yemeye ama şimdi hiç istemiyor
Profil image (599 puan) tarafından
Biraz ara verin sogutmayin
0 oy
(220 puan) tarafından
Benimkide 9 . Aya giricek daha yeni yeni birşey yemeye başladı diş dönemine girdik ek gıdaya geçiş zamanında ve hiç bişey yemiyodu hala daha çok yediği söylenemez dişleri çıktıktan sonra rahatladı yemeye başladı yavaştan benim yaptigim çorbaları mamalari falan hala yemiyo kendi yemek istiyo omlet pankek makarna falan yapıyorum veriyorum eline doktoruna bu durumu sorduğumda çok normal olduğunu söyledi diş donemindeki bebekler böle yapabilirlermis belki sizinkide dış dönemine giriyo olabilir ben hiç israr etmedim yemek istemediginde zorlamadim sende zorlama yoksa inada bindirebiliyo bu yaramazlar :)
(407 puan) tarafından
Ya çok zor gerçekten sırf yesin diye bi sürü şey yapıyorum kalıyor öylece yemiyor çokta inatçı gerçekten zorlayınca sinirleniyor birde inşallah bir an önce istahlari açılsın bebislerimizin yoksa işimiz zor :)
(220 puan) tarafından
Ay sorma bende kaç kere çöpe atmak zorunda kaldım yaptığım şeyleri en sonunda kasmamaya karar verdim eninde sonunda yicek dedim bekliyorum sabırsızlıkla :D sağlıkları iyi olsunda inşallah bunlarada ileride güler geçeriz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
28 Ağustos 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde sevilaytunen (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
25 Aralık 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde gokcee05 (960 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 196 göst.
0 oy
6 cevap 464 göst.
...