0 oy
406 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (14 puan) tarafından

Merhaba Anneler 

Benim kızım 9 aylık ayakta durup 2 3 adım atıyor daha iyi yürüsün yere bassın diye ilk adım ayakkabısı almayı düşündüm. Acaba erken mi almak için yaşını beklemeli miyim? Alırsamda nasıl ve hangi ayakkabıları önerirsiniz?
Şimdiden teşekkür ederim. 

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (124 puan) tarafından

image

EV İÇİN BEN BÖYLE BİR ŞEY ALDIM. TAMAMEN KAPALI OLMAMASI AYAKLARININ HAVA ALMASINI DA SAĞLIYOR. DOKTORUMUZ BU ŞEKİLDE ÖNERDİ. %100 DERİ. AYAK ŞEKLİNİ BAZI AYAKKABILAR ÇOK BOZUYOR. O YÜZDEN İLK ADIM AYAKKABISI ÇOK ÖNEMLİ.
-Reklam-
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Vicco aldim ama önce guzelce bir dengesi otursun ilk yurume zamaninda pek önerilmiyor evin icinde giyince haliya veya parkeye surtunce tutukluk yapip düşebiliyorlar karar sizin
0 oy
(412 puan) tarafından
Yürümeye başladıktan sonra yaklaşık 3 4  hafta sonra aldım onun harıcınde çıplak ayak yürüdü ayakkabı aldığımızda ona rağmen sürekli düşüyodu  halıya takılıp kaldıramıyodu iyice pekiştirdikten sonra gayet güzel yürüyor dışarda giydırıyorum vicco aldım ben 
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Doktorum evde ayakkabi kullanma dedi.hatta corablarini cikar yere bassin daha iyi demisdi.sadece disari cikinca ayakkabi giydiryorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 186 göst.
0 oy
6 cevap 406 göst.
0 oy
2 cevap 672 göst.
...