0 oy
272 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhabalar benim 7 ayına girmek üzere olan çift yumurta ikizlerim var. Oğlum kızıma göre çok aktif ve ilgili ama kızım daha fazla ilgi  istiyor. Oğluma biraz fazla ilgi gösterince kızım bizimle iletişimini biraz kesiyor ve çok fazla pas vermiyor bize. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ya da bebek psikolojisi ile ilgilenen bir doktor öneriniz vs bu konuyla ilgili kitap öneriniz varsa cevaplarsanız çok sevinirim.
Bebek Ayı 7 aylık

4 Cevaplar

0 oy
(89 puan) tarafından
Bu durumu yaşamadım ama hep ikiz bı kız bir erkek annesi olmak istemisimdir bunu yazmak istedim Allah size bağışlasın ... :)))))
-Reklam-
0 oy
(1,300 puan) tarafından

bunu bilerek yaptiklarini sanmiyrum ya.okudugum bi yazida ilk 6 ay birbirlerini yok sayiyorlarmis  cok ilginc gelmisti.buarada Allah bagislasn bnmde cift yumurta ikizlerim 2.5 ayliklar.daha o asamaya gelmedik biz:)

0 oy
(735 puan) tarafından
8buçuk yaşında ikizlerim var ama hiç öyle bi durumla karşılaşmadım, bebekken öyle bi durum hiç hatırlamıyorum, 1yaşından sonrada sizin olayın tam tersi, birbirlerini olmadan hiçbişey yapmazlardı, hatta biri kucağımda olsun hemen kardeşinide alıp gelirdi oda otursun kucağına diye :) benim ikiside kız, hala birbirlerine çok bağlılar mesela biri hastayken evdeyse diğeri okuldaysa, evdeki yediklerinden kardeşine ayırır gelince hemen ona verir. Bence çok küçükler cnm dediklerini bilinçli yapmak için en az 1yaş olmalılar, tabi sen anne olarak daha iyi gözlemliyorsun ve farkındasındır elbet
0 oy
(527 puan) tarafından
Pek bilgim yok ama kız bebeklerin erkeklere oranla daha hassas ve ilgi istediklerini duymuştum. 2si kız olsa bile biri daha fazla isteyebilir. Adem Güneş i takip edebilirsin instagramdan, kitaplarıda var ama hangisinde bu konuyu işlemiştir bilmiyorum birde 7 aylık daha küçük yavrucuk Allah huzurlu bir ömür nasip etsin bebeklerine :) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 238 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.
20 Ekim 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Zeliha01 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 318 göst.
18 Şubat 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Arzuyiğit (49 puan) tarafından soruldu
...