0 oy
228 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (67 puan) tarafından
Blw ye yeni başlayacam ilk olarak nasıl başlamalıyım ve neler verebilirim blw de lütfen tecrübeli hanımlar benimle bilgilerinizi paylasabilir misiniz ?

3 Cevaplar

0 oy
(84 puan) tarafından
Havuc patates  bunları damagiyla ezecek kadar  haşlayın verin eline meyve de olur Elma armut mandalina dilimlerini 3 parçaya  bölüp koyuyorum ama hep yanında olun bırakıp gitmeyin o önemli boğulma tehlikesi olabilir ogurmeyi öğrenene kadar dikkat biz 8. Aydan beri deniyoruz kendi çıkarıyor yutamaiynca 
-Reklam-
0 oy
(936 puan) tarafından
Ben de kendimce Blw yaptırmaya çalışıyorum ama ara ara klasik yönteme de başvuruyorum. İlk yoğurt verdim, kaşığa koyup kaşığı eline verdim ama her zaman kaşığı kullanamıyor benim yedirmemi istiyor bazen. Sonra havuç, patates ,kabak, bal kabağı, brokoli, karnıbahar parmak şeklinde  buharda pişirip verdim. Karnıbahar 8.aydan sonrası için uygunmuş ben bilmiyordum. Sonra pırasa pişirdim yine buharda ama onu çok yiyemedi. Alerjisi olmadığını anladığım sebzelerden bikac tanesini aynı anda buharda pişirdim, yanlarına da sarımsak soyup onu da pişirdim sarımsaklı yoğurt yapıp sebzeleri öyle verdim. Mücver yaptım. Avakadoyu pek tutamadı biraz ben yedirdim, yumurta sarısı verdim haşlanmış ben yedirdim. Omlet yaptım eline verdim ama yiyemedi :) diş olmadığı için zor oluyor. Meyvelerden de muzu direk verdim, elma armut ayva bunları biraz buharda yumuşatıp verdim damagiyla kemirdi. Ha bı kez de kemik sulu yayla çorbası yaptım onu da ben icirdim.
0 oy
(485 puan) tarafından
Havuç patates kabak brokoli karnabahar güzelce haşla damağıyla ezebilecek şekilde :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
18 Ağustos 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Elif lina09 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 341 göst.
0 oy
2 cevap 197 göst.
29 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sdpkdgn (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 367 göst.
...