0 oy
217 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba 180 günlük bebeğim var. Bir haftadr ek gıdaya basladik. Kakası bazen kına gibi köyü yeşil kokulu bazen turuncu yapıyor. Yeşil kaka sorun müdür ? Birde artk   sürekli kaldırıyor 3 ten sonra  nerdeyse sürekli salliyorm artık. Uyku düzeni yok gündüzleri 3 uyku yapıyor saatleri hep uyanmasına göre değişirr 2-3 sat arasi gündüzı uyuyor . Eskiden de gece uyanirdi c ama yanıma yatarak emzrdgimde uyurdu  bir kezde bez degstirirdm uyutrdum  ama bu aralar uyanıyor kucağıma yada yanmda emzrmeye çalışıyor memeyu ağzına aliyir hem geri çekiliyor ağlıyor emmiyor artk sinir olmaya basliyorm ona kızıyorum üzülüyorum. Alışkanlık olacak gece uykusu kalmayacak bebeğimin ilk bebeğim bu arada yardımcı olun lütfen  
Bebek Ayı 6

5 Cevaplar

0 oy
(79 puan) tarafından
Gunduz fazla.uyutmamaya calis yada aksam 11 gibi uyut
-Reklam-
0 oy
(220 puan) tarafından
Gündüz uykularıni kısa tut canım 3 saate kadar uyuması çok en fazla 1bucuk 2 saat falan uyusun gündüz çok uyuyan bebek gece uyumuyo maalesef  böyle meme reddi olması normal ek gıda zamanı bir ara bizde yaşamıştık inatlaşmadan devamlı vermeye çalışın sonunda geçmişti bizim 
0 oy
(168 puan) tarafından
Ayakta sallamak uykuda srun oluşturuyor genelde. Ek gıda döneminde yedikleri kaka rengini değiştirir. Demir ilacı alıyorsa yeşil olur normal bunlar. Gaz yapmıştır ben kendi bebeğime kimyon tohumu ve anoson demleyip bikac kaşık veriyorum rahatlatıyor bende içiyorum kalanı. Gaz sancısı olduğu için de emmiyor olabilir. 
0 oy
(172 puan) tarafından
Kızım 8 aylık olmak üzere son 19 gundur anlattığın şekilde gece uyanıyo saatlerce sallarım süt veririm ama uyumaz. Işığı açmam konuşmam ki gece oldugunu anlasn. Genelde bu şekilde devam edince cocukta Bi süre sonra alışır deniliyor bakalım. Ya diş dönemidir ya atak. Zaman gösterecek diyelim sabır ;) 
0 oy
(215 puan) tarafından
Yeşil kaka üşüdugu zaman olur. Gün içinde hiç mi emmiyro. Belki emince doyuyordur. Bende biraz yaşadım öyle emmeme ayakta emzirdim ek gıdaya da ara verdim şimdi çok şükür emiyor biraz biraz da ek gıda. Geceleri bu dönemde uyku geriliği olabiliyor ben 3 hafta yaşadım. Ayakta sallayarak uyumak istemiyordur belki pışpıs patpat yöntemini dene bide rabbim yardımcın olsun. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 132 göst.
0 oy
2 cevap 169 göst.
0 oy
4 cevap 289 göst.
25 Kasım 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Karagül (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
...