0 oy
484 göst.
Profil image 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (161 puan) tarafından
19 aylık kızımı nasil sütten kesebilirim ben kızımı emzirerek uyutuyorum nasil kesicem ...?

7 Cevaplar

0 oy
(1,455 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Oncelikle lutfen cougu korkutacak yada midesini bulandirak bisey yapma lütfen. Dunya ya geldiginde ilk güvendiği arkadas oldugu sey memen :)) sonrasinda da once memesiz uyumaya alistirip sonra memeden kesersen daha iyi olur cocuk icin de senin icinde kolay olur ve psikolojik olarak güven duygusu sarsilmaz bebegin.
Profil image (161 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumun icin
-Reklam-
+1 oy
(49 puan) tarafından
Allah aşkına ne sacma biber sakız cocugu korkutarak sütten mi kesilir önce saat başı veriyosan bir kaç saate düşür bir kaç gün öyle girsin saati daha uzat bu şekilde. Bırakmanı tavsiye ederim
Profil image (161 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(15 puan) tarafından
Huylandır canım göğsünden yoksa bırakmaz sakız yapıştır kıl koy veya acı oje sür yoksa huylanmazsa çok zorlanır
0 oy
(684 puan) tarafından
Menim korpem balacadi,ama bir basqasindan esitmisdim canim,Adem Güneşin bununla ilgili bir yöntemi varmış.Bir araştırın isterseniz
0 oy
(243 puan) tarafından
Eğer mecbur değilseniz bence kesmeyin daha küçükmüş. Ben de bebeğim geceleri sık kalktığı için ve çalıştığım için çok zorlanıyorum sizi anlıyorum ama bebekler ne kadar anne sütü alırsa onlar için o kadar iyi. Özellikle salgın hastalıkların kol gezdiği bu zamanlarda onlar için en iyi koruyucu kalkan anne sütü. 
Profil image (161 puan) tarafından
Hastalıktan dolayı bende korkuyorum haklisiniz yavaş yavaş eksilticem uykusunu halletmem.gerek
(243 puan) tarafından
Uyku çok büyük sıkıntı sizi anlıyorum gerçekten. Yani bebek hemen uyusa bile sık kalkması annenin uykusunu maaf ediyor. Bazen kızım uyanıyor hemen geri uyusa bile benim uykuya tekrar dalmam 1 saati buluyor. Diş çıkarma dönemleri de iki katına çıkıyor uyanmalar çünkü memede rahatlıyorlar. Bir kaç yazıda gece her uyandığında meme vermeyin eşiniz sakinleştirip tekrar uyutsun gece emmek için sık uyanması azalır diye okudum. Ben henüz bunu denemedim ama siz deneyin bir isterseniz.
0 oy
(51 puan) tarafından
Canım salça sür pul biber sur sakız yapıştır elbet huylanır 
0 oy
(8,034 puan) tarafından
benim kizim da memede uyuyan  bir bebek. 14aylik yavas yavas emzirerek uyutma isini birakdirmaya basladim. once gece beslenmesini kesdim. simdi de uyumadan once emziryorum uykuya dalmadan yatagina koyub pis pis yapiyorum bazen beraber uzaniyoruz biraz emiyor biraz saga sola donuyor. kendi kendine ninni soyluyir. Insallah 24aya gelinceye kadar yavas yavas birakdirmayi dusunyorim memeyi.bebegi memede  iyrendirmek en son secim olmali bence. siz de yavas yavas emerek uyutma isini birakdirin sonra tamamen  kesirsiniz memeden.
Profil image (161 puan) tarafından
Bende azaltiyorum gündüz emzirmeyi geceler uzun gece uyanıyor önce uykusunu düzene sokmam lazım sonra biraktiririm haklisiniz .. Teşekkür ederim yorumun icin
(8,034 puan) tarafından
rica ederim en guzeli kademeli kesmek. ben de simdiden stres oliyorum sutten kesme konusunda. o yuzden 2yasina gelmeden yavasdan basladim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 184 göst.
21 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Ysmnynr (400 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 345 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
31 Temmuz 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Xanim96 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
10 Temmuz 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Ftmsldrn (56 puan) tarafından soruldu
...