0 oy
175 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (24 puan) tarafından
Bebegimin basi terlemeye basladi uyurken. Bi kac gundur var daha once yoktu boyle birsey. Ev ayni sicaklikta ve ayni kalinlikta giydiriyorum neden terliyo acaba bilgisi olan var mi

2 Cevaplar

0 oy
(48 puan) tarafından
Canım neyin üzerinde yatiriysn. Bebeğim yün yastıkta yatınca öyle oluyrdu . Reflü yatağında yatiryrm artık öyle olmuyo . 
(24 puan) tarafından
Elyaf yastiktada oluyo yastiksizda oluyo
-Reklam-
0 oy
(266 puan) tarafından
D vit vermeye başladınmı?? Benimki de çok terliyodu şimdi biraz az gibu.   Zayıf bebeklerde olur diyolar ama genetikte ola bilir. .  Eşimde çok terler uyuduğunda boncuk boncuk terliyor oğlumda aynı onun gibi. D vit eksikliği kalsium eksikliğindende olur. Doktorunuz hamileyken kalsium yada d vit kabul etmem gerektiğini söyledi artık kismet olursa ikinci bebekte yaparım Bende kalsium d herşey veriyorum. Masaja götürdüm herbyolu denedim. 
(24 puan) tarafından
D vit veriyorum ama demir eksikligi varmis demir ilacina basliycaz. Onunla mi alakali bilemedim. Ablamin bebegininde terliyodu genetik mi acaba
(266 puan) tarafından
Bi yerde okumuştun genetik ola bilir. Ablamın kızıda çok terliyo eşide çok terkiyo. Yani genetikde ola bilir. Ama tahlillerine baktırmak gerek. Doktora sora genede biz kendi tecrübemizo söyleriz ama doktor daha iyi bilir. Bennim doktorumda kalsiun eksikliği d vit eksikliği dedi. Yapıyoruz bizdr. Sağlıklı büyüsün yavrunuz)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 382 göst.
1 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Smeyll (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 256 göst.
19 Mart 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aysimaa (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
6 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mh. 2606mt (82 puan) tarafından soruldu
...