0 oy
230 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (695 puan) tarafından
Uyutuyorum beşiğine yatırıyorum 10 dk uyuyor sonra uyanıyor, sallıyoruz pışpışlıyoruz uyuyor gece de gündüzde öyle. Derin uyumuyor,surekli başında biri olacak hafif uyandı mı hemen uyutacak  Yıldım .derin uyuması için en azından yarım saat bir saat ne yapabilirim?
Bebek Ayı 63 günlük

4 Cevaplar

+1 oy
(1,213 puan) tarafından
Sese çıta uyanıyor olabilirmi ben fön sesi açıyorum uyuyor öyle
-Reklam-
0 oy
(79 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bizde böyleydik şuan 7 aylığız ama ben göğüsümde uyuturdum baktık daldı yatağına koymak için hamle yapardım hemen uyanırdı . Belli ki annesinin kokusunu istiyor . Boşverin ev işini yemeği bebeğiniz daha önemli biliyorum nefes almak istiyorsunuz yoruldunuz ama uyanıkken yapın onları . Uyurken yatın sizde yanına sizde uyuyun dinlenin mutlaka uyuycaktır :) 
(695 puan) tarafından
Uyumuyor ,hiç uyumasa problem yok  oynarım güleriz, ama böyle insan sıkılıyor yanında uyutuyorsun sende yatıyorsun tam.dalicaksin uyanıyor, kalkıyorsun uyutuyorsun yada tamam hadi uyandı diyosun yeniden dalıyor.  Otur  kalk yoruldum.ya uyuşun ya uyansın iş ev işi vs. Zaten umrumda değil tuvalete gidemeyip kaçırdığımı biliyorum ,uyusa zaten zaten uyutcam beni yoran bu uyur uyanık.olmasi bende öyle oluyorum çünkü ya uyutcam ya uyanacak ikisini de yapmıyor göğsümde bile uyumuyor
(79 puan) tarafından
Evet belki de çok sessiz ortam biraz müzik olabilir  Maya şuan mozartın klasik müziği ile uyuyor . Hatırlıyorum da bende ilk su sesi ile uyutmuştum .. ağlıyor çığlık kıyamet banyoya gidip el yüz emzik yıkıyoruz su açıyorum susuyor farkettiğim de annemler kaynanamlar oturup gülüşmüştük ben tabi sinirden ağlamıştım .
0 oy
(326 puan) tarafından
Bebımkıde öyle dogdugundan beri5 aylıgız
0 oy
(13 puan) tarafından
Emdirerek uyut beşiğe öyle yatır canım bide kundak yap yoksa elleriyle kendini uyandırır emdirerek iyice dalıyo uykuya benimde aynı sadece öyle yapınca güzel uyuyo ama 30 -35 dk emdiriyorum kendi bırknaa kadar sonra hemen yatak 60 günlüğüz bizde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 214 göst.
0 oy
2 cevap 137 göst.
11 Haziran 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Asilmurat (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.
11 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde First (32 puan) tarafından soruldu
...