0 oy
185 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (172 puan) tarafından
Merhabalar bebeğim 9 aylik üst iki dis alttan bir diş çıkardı iştahı iyiydi bugün öğlen 4 gibi ek gida verdim 6 gibide elma püresi felan verdim gece 12 oldu mama yemiyor acikmis olmasi lazim ama ağzına sokmuyor birden neden olabilir 
Bebek Ayı 9

2 Cevaplar

0 oy
(1,619 puan) tarafından
Ek gıda sonrası meme ve mamaya Red olabiliyormuş doktorumuz söylemişti diş çıkarkende biberon rahatsız edebilir diye uyardı. Belki sizde böyle bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Uyurken vermeyi deneyin belki içer. Sağlıcakla büyüsün yavrunuz. 
(172 puan) tarafından
Teşekkürler 6.aydan beri ek gida mama olarak gittik ilk defa böyle yaptı da endişelendim.  Uyku arasında veriyim dedim simdi 30cc anca icti bıraktı :(
(1,619 puan) tarafından
Olsun içmiş ya buna şükür biraz zaman geçsin tekrar deneyin diyeceğim ama bırakın istediği zaman uyanır zaten şimdi bu aylarda birde gece beslenmesini kendileri azaltmaya başlıyor derin uykuya tam varmak için düzeni bozulmasın sizde uyuyun acıktığı zaman ses verecektir. Ahh bu yavrular bizleri bekçi yaptılar :)
(172 puan) tarafından
Yaa sormayın o yemeyince bizdede iştah kalmıyor annelerin kiymeti bilinmeli artık :)
(1,619 puan) tarafından
Kesinlikle öyle annelik çok kutsal çok... Yavrular büyüyünce anlayacaklar bizi :) aynı annem gibi konuştum ve gece gece güldüm:) :)
(172 puan) tarafından
Bende güldüm valla  annem duysa gözleri yaşarir :))
(1,619 puan) tarafından
Kesinlikle öyle :)
-Reklam-
0 oy
(220 puan) tarafından
Doktorumuz bu diş donemlerinde iştahsızlık çok normal dedi hatta bazen zayiflayada bilir demişti geçici bir durum olduğunu belirtmişti endileşelenmeyin çok uzun sürerse doktora gitmeyi düşünebilirsiniz iştahı biran önce gelsin inşallah insan yinede çok endişeleniyo insan annelik işte napalim:)
(172 puan) tarafından
Benimde aklıma diş geldi ama önceki dişlerde hiç olmamisti simdi olunca endişelendim dediğiniz gibi annelik işte :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 220 göst.
0 oy
2 cevap 209 göst.
5 Şubat 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde KuzeyEtka (29 puan) tarafından soruldu
...