0 oy
154 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (651 puan) tarafından
Kızlar oğlum sürekli bacaklarını çekip ağlıyor sürekli gazını da çıkarıyoruz damla da kullanıyoruz ama gaz çıkardıktan sonra bile durum aynı 7/24 gazlı olabilir mi uyurken bile ikinip uyanıyor bacaklarını çekip emerken de aynı bu yüzden ememiyor doğru dürüst başına gelen var mı gazdan mı başka bişey mi var ?
Bebek Ayı 39 gün

3 Cevaplar

0 oy
(167 puan) tarafından
Basina gelmeyen var mi desen daha dogru olacak :D
(651 puan) tarafından
Haklısın sanırım :))
-Reklam-
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Benim kızım da çok gazliydi ilk 2 ay. Hamilelikte bile çocuk bana gaz yapmıştı resmen ben de hamilelikte onun sıkıntısını çekmiştim doğduğunda da gazlı olacağı belliydi ki öyle de oldu zaten :( ilk aydan itibaren biogaia+vicol kullandık. Hergun duş aldırdım karnına masaj yaptım hala rahatlayamiyodu. Hergun kimyon çayı içtim 1 çay kaşığı da kızıma verdim o ise yaratmıştı tabi diğer yaptıklarıma da devam ettim. İlk 2 ayı öyle öyle atlattık 3. Aya kadar da idare edilebilir bir gaz sancısı kaldı 3. Aydan sonrada ben hiç gazını çıkarmadım hep kendi çıkardı. Ama damlalara 5.ay dolana kadar devam ettim. 
(651 puan) tarafından
Kimyon çayını nasıl yaptın acaba bide tarçın duymuştum ama bende deneyeyim
(1,539 puan) tarafından
Tarçın verilmez kız daha biz 7 aylığiz biz bile kaşığı ucuyla atıyoruz verme :)
Bir dolu dolu çay kaşığı toz kimyonun üzerine bir çay bardagi kaynar suyu dök karistir azcık beklet dibe çökünce iç. Bebeğine de soğuyan kısmından 1 çay kaşığı verebilirsin
0 oy
(4,363 puan) tarafından
Kolik bir bebek benim kızımda  oyle geçene kadar cekecez yapmadigim bir şey kalmiyo evde bi takla atmıyoruz onuda yapıcaz yakında:) çok gaz olduğu için öyleler gaz cikarsalarda bitmiyor biz bitti desekte bitmiyo rezene kimyon çayı için  sizden ona geçer gün içinde biz ılık suya koyuyoruz karnına gelecek şekilde youtubeden masajlar var yapin rahatlatıcı müzikler var açın kolik bebek müzikleri biz damla nurse harveys kullanıyoruz doktora sorup sizde kullanın karnına bez ısıtıp koyun tüm çarelerimi yazdım size :) 
(651 puan) tarafından
Deneyeceğim saolun

İlgili bir soru bulunamadı

...