0 oy
318 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba kizlar 4 aylik bebeklerinize günlük neler yaptirdiniz uyanik oldugu zamanlar televizyona baksa sıkıntı olurmu acaba
Bebek Ayı 4

4 Cevaplar

0 oy
(58 puan) tarafından
Hyr televizyon izlettirmeyin oyun halısı alın onla oynasın dönme ayı bu ay zaten kendi kendine oynar
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından

Televizyona baktirmayin bence zeka kartları var onlarla oynatiyorum çok seviyor onları oyun halısını seviyor yere battaniye açıp yatırıp konuşuyorum oynuyorum cingiraklarla oynatiyorum bu tarz şeyler ile oynatabilirsiniz ve bol bol konuşun :)

0 oy
(8 puan) tarafından
Valla tv izletmeyin diyorlar ama ben izlettim . Kukuli diye hi çizgifilm var. Renkli şarkılı dansli. Kizimin dikkatini çekiyor. Tabi günde yarım saati geçmemek şartıyla.  Birde bazı uzmanlar baby tv yi öneriyorlar.  Oradaki renk geçişleri ve çözünürlüğü bebeklere uygun olarak tasarlanmış.  Onun dışında oyun halısı almadım ben.  Yere battaniye serip oyuncaklarını koyuyorum sesli renkli oyuncaklar onlarla oynuyoruz birde masal kitabı cok dikkatini çekti. İçindeki figürler falan. İlk bir kaç gün dinlemedi mizildandi ama şimdi alıştık. Birlikte müzik açıp dans edebilirsiniz.  Yerde bacaklarını ileri geri hareket ettirebilirsiniz. Yüzüstü durumda ayaklarından destek verip ileri doğru gitmesini sağlayabilirsiniz, vs..
(4 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim
0 oy
(589 puan) tarafından
Bu soruyu sanki bir kez daha sormuştun ben orada cevapladım ama bir daha söyleyeyim. 4. Ay kontrolünde göz kontrolü vardı ve doktor kesinlikle ekran bakmasın dedi. Zaten izletmiyorduk artık 2 kere dikkat ediyoruz. 

Bazı arkadaşları görüyorum "ben izlettim çocuğum çok zeki oldu" diyorlar ama neyin kime zararlı olacağını bilemeyiz. Bikere televizyonun adı "***** kutusu" 

Bebekler 2 ve 3 boyutlu görüntüleri ayırt edemezler bu da kafalarını karıştırır. Yani televizyonda gördüklerini gerçek zannederler.

Onun yerine; isbankasi yayinlarinin hareketli kitapları var. Oyun halilari var, çıngıraklar var. Hatta hepsini geçtim evdeki nesneler var. Ben buzdolabının magnetlerini izletiyorim. Kar kurelerini elletiyorum mesela. Evde o kadar çok aktivite çıkar ki

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 148 göst.
0 oy
2 cevap 209 göst.
21 Ekim 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde elalina (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
17 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Asya ‍♀️❤️Yasemin (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
...