0 oy
385 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (394 puan) tarafından
................ 

5 Cevaplar

0 oy
(84 puan) tarafından
Valla bu çocukların yememesi anneleri çok üzüyor ya bende öyle durumdayım 
-Reklam-
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Birlikte yemeyi denediniz mi bazı bebekler ebeveynler yerken bayağı istekli oluyorlar o sırada ne yerse kardır düşüncesiyle verebilirsiniz. Her yolu denediğinize eminim sakın stres yapmayın elbet yiyecek tadımları bitsin zaten bu aylar karın doyurma ayı değil zamanla öğrenecektir siz canınızı sıkmayın. Sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 
0 oy
(204 puan) tarafından
Önünde olan oyuncağı hiç ağzına götürmek istemiyor mu? Düşünün ki haşlanmış havuç bir oyuncak sofradasınız ve ona hiç vermeden siz iştahla yiyorsunuz tüm aile onunda önünde parmak havuçlardan var, o da illa ki alıp Bi ağzına götürecek onun tadına bakıcak. Bırakın sizin istediğiniz kadar değil de kendi istediği kadar yesin tadına baksın mıncıklasın hem hangi sebze sizin sütünüzün yerini alabilir ki? 
0 oy
(29 puan) tarafından
Bizde 7 buçuk aylığız günde 2 veya 3 kez ek gıda veriyorum o da çok az tadımlık gibi sadece ama yetiyor gerçekten
0 oy
tarafından
Ne veriyorsunuz nasıl yapıyorsunuz acaba.? 

Mesela bnmki asla çiğ meyve sebze yemez illa ki pişecek yeni yeni pütürlü yemeye başladı pilav yer ama ona özel yaptığımı yemez biz yerken bizim yediğimiz pilavdan yer azıcık onun yemeklerini de aynı bizimki gibi yapınca yer zeytin yağında soğanı kavururum sarımsak atarım üstüne sebzeyi atarım bi iki kavurur suyunu koyarım arpa unu veya yulaf ezmesi katarım pişince robottan geçiririm severek yer bi ara direk suya atıp pişirdim ağzına sürmedi bugün ilk defa Maraş tarhana çorbası verdim ayıla bayıla yedi belki de bende yedim diye yedi bilmiyorum.. 

Sizin bebeğinizinde bi zevki vardır onu bulmanız gerek Rabbim kolaylık versin İnşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 430 göst.
0 oy
5 cevap 320 göst.
15 Mayıs 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Eylültosunannesi (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 259 göst.
0 oy
2 cevap 202 göst.
6 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
...