0 oy
253 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (22 puan) tarafından
Merhaba.. 9 aylık oglum var ama bıraz fazla mı huysuz bılemedım... Ben ve eşim yanında olmadıgımız zaman annane dedesıyle cok guzel oynuyor duruyor.. Ama ben yada esım yanına gıttıgımızde kucagımıza gelmek ıstıyorr alıyoruz gezıdıyoruz oynuyoruz ama sureklı mızmız huysuz aglıyor.. Şuan calısmıyorum cocugum a bakıyorum ama bizim yanımızda kucak ısteyıp yınede her daim huysuz olması neden anlamıs degılım... Uyku duzenı yok.. Gunduzlerı uyumuyor.. Gecelero 3 saate bır uyanıyor.9 aylık bebek ıcın cok sık uyanıyor.. Her uyandıgındada emmeden uyumuyor.. Ne yapacagımızı sasırdık. 

2 Cevaplar

0 oy
(303 puan) tarafından
3 saat az mı? Oğlum 14, buçuk aylık oldu 1 ay oldu 3 saatte uyanıyor yeminle şükür ediyom benim saat başı veya 1buçuk saatte uyanırdı.... Emiyor benimki de her kalkmada... Çocuklar bizlerin yanında dahada nazlı ya .. benimki de babasının yanında oturur benyeyken mutsuz kucak isteyen mızmız biri ama dedesi ninesi babasi yanında çok akıllı
(22 puan) tarafından
3 saatin az oldugu kanaatini doktoru getirdi.. Doktoruna göre 9 aylık bir bebek gece 1 bilemedin 2 kere uyanır dediği için bende burda o şekilde yazdım.
(303 puan) tarafından
Vala doktor bize dedi 3 yaşına kdr düzenli uyku beklemeyin
-Reklam-
0 oy
(113 puan) tarafından
Bebegim sizin bebeginizden çok küçük şuan bir hafta sonra 4 aylik olacak ama inanır mısınız aynı durum bende var. Gün içerinde savaş halindeyiz birde şuan atak haftasindayiz. Babamız asker olduğu için ailemin yanındayım akşam babam işten geliyor ben bitmiş haldeyim tabi bizimki bir hareketler görseniz sanki benimle savaşan çocuk değil. Babam odadan çıkıyor bizimki yine başlıyor. Artık kendimi sorguluyorum. Halbuki çok ilgiliyim. Onunla konuşurum , müzik dinletirim , şuan oyundan anlamasa da oyuncakları tanitirim. Niye böyle oluyor anlamıyorum. 
(22 puan) tarafından
Aynı aynı... Bende şaşırdım artık napıcam diye..inşallah bu huysuzlukları gecer en kısa surede

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 651 göst.
0 oy
4 cevap 232 göst.
16 Ekim 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hnm (624 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 2,056 göst.
...