0 oy
306 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (664 puan) tarafından
Emerken bile uykusu gelse aglar, emmez, kundaksiz uyumaz, kundaklarim besige koyar sallarim, bazen sesini yulseltip aglar bu arada. Disardayken arabada veya kucakta etrafa bakar bakar uyuyakalir, sadece boyleyken aglamadan uyur. Normal mi? 

Uykusu varsa uyusun, niye agliyor, kundaklanmak icin mi, bazen babasi kundak yapmadan sallar da sallar besikte öyle de uyur ama. Sallanmak mi istiyor?

Bazen agliyor kundakliyor besikte salliyorum hemen sonra cin gibi olup bana bakip gülümsüyor. 

Cani sag olsun yeter ama bunlar baskasinin da basina geliyor mu 

7 Cevaplar

0 oy
(1,619 puan) tarafından
Sanırım tüm bebekler aynı uykuya dalmakta zorluk çektiği için ağlıyor bebeğinize bir alışkanlık belirleyin düzen istiyor uyku arkadaşı olsun ve hergün aynı saatte aynı şeyleri yaparak uyutun birkaç gün zorlanırsınız ama alışınca çok kolay oluyor dakikalık sesini yükseltip ağlar hemen uykuya dalar. Sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 
(664 puan) tarafından
Sarki ninni söylüyorum uyutmaya calisirken, düzen olarak bu var
(1,619 puan) tarafından
Hımmm düzen olarak geceliklerini giydirin mamasını içirin yada emzirin öpün koklayın bacaklarına sırtına masaj yapın ve asla odanızdan dışarı çıkmayın bir süre sonra yanına uzanın yüzünü saçlarını okşayın istedikçe emzirin bu tarz bir düzen oluşturmalısınız yoksa çok yorulursunuz tam zamanı alıştırmak için.
-Reklam-
0 oy
Profil image (5,661 puan) tarafından
bende diyorum benşm bebeğim niye böyle meğer tek depilmişim önceden yoktu 2 haftadır çıktı ortaya uykusu gejşnce ortalığı inletiyor beşikte ayakta sallamaya yatmıyor İllam kucağıma yan yatırıp öyle sallayınca uyuyor deli oluyorum ya uykusu var biliyorum elini gözüne götürüyor yüzünü kapatıyor ama ağlamasan yatmıyor kalkınca da ağlıyor benimki hiç normal uyandığı yok sağa bakıp sola bakıp sonra başlıyor ağlamaya 
0 oy
(626 puan) tarafından
Kaç aylık..benimki 3 aylık.son 2 haftadır ben onusallarken sanki kendini pışpışlıyo gibi sesler çıkartıp uyuyor..dalmakta zorluk çektikleri doğrudur
(664 puan) tarafından
5 bucuk aylik bebegim
0 oy
tarafından
Zamani gecerse bağırır canim cocuk. Ayakta kalma surelerini iyi tuttur.
0 oy
(55 puan) tarafından
Benım oglum 5aylık oluck uykusu geldugu an aglamaya  baslar onceyavas yavas sonra aglaması artar uykum geldı alarmını verıyor besıge koyuyırum 2 3 dk aglar uyuya kalır besıkte sallıyorum uyuyana kadar sallamadan uyumuyor uyku duzenımız yok ama uyku saatleeı gekdıgınde uyumak ıster  b:)
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Uykusu gelince her bebek ağlar canım :) 
0 oy
(3,758 puan) tarafından

Bebek bu ağlar:D uykusu gelir ağlar uykuya dalamaz ağlar acıkır ağlar korkar ağlar bu şekilde kendini ifade eder:D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 300 göst.
11 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Selmaaaaaa (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 223 göst.
13 Aralık 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Umber (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
5 Kasım 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Bebekkbakim123 (625 puan) tarafından soruldu
...